Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Timvikarie till kvinna i 50-års åldern

Halmstad
Final application date 2019-05-31

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker timvikarier till en kvinna som bor i Halmstad. Du som söker bör veta att kvinnan röker, så det inte är några hinder för dig. 

Arbetet är förlagt till dagtid, även helger (varannan helg). Erfarenhet som personlig assistent eller motsvarande är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För ett arbete hos oss bör du vara lyhörd, flexibel, uppmärksam, tycka om människor och att hjälpa andra. 


Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-05-31 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Contact details
Employer Carelli Assistans AB
Workplace Halmstad
Terms
Job Title Personlig assistent
Type of employment Extra / per hour
Length Permanent employment
Working hours Scheduled
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-05-31
Date of publication 2019-05-02

Know someone who is suitable for this job? Tell them!