Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott.
Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer.

Vi är en betydelsefull samhällsaktör som verkar för en hållbar värld sedan över 120 år tillbaka.

Läs mer på myrorna.se.

Biträdande butikschef Skärholmen

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-27

Till Myrornas butik i Skärholmen söker vi nu en biträdande butikschef med ett brinnande intresse för försäljning och second hand. Tjänsten är i grunden butikssäljare och rollen som biträdande butikschef genererar ett tillägg.

Som butikssäljare på Myrorna arbetar du i hela butiken och din huvuduppgift är att finnas till, lyssna, uppfylla våra kunders behov samt se till att butiken inspirerar till köp. Arbetsuppgifterna är bland annat kundservice, kassatjänstgöring, skyltning, exponering, uppackning av varor, gåvomottagning, städning samt aktivt bidra till att de personer som gör praktik hos oss utvecklas.

Som biträdande butikchef har du dessutom ett brett operativt ansvar. Du rapporterar till butikschef och bistår denna i att leda och fördela arbete på enheten. Då butikschefen är frånvarande är du ansvarig för verksamheten i butiken, detta inbegriper främst att operativt leda och fördela arbetsuppgifter i den vardagliga driften.

Du har idag en bred och grundlig erfarenhet av detaljhandel och mycket god förståelse för de olika parametrar som skapar framgång. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med nyckeltal, kampanjer och att med hjälp av exponering, skapa en attraktiv och säljande butik.

Vi söker dig som trivs och mår bra i föränderliga miljöer med högt tempo som ibland även innebär snabba växlingar. Du är handlingskraftig, vill se resultat och har mod att ta svåra samtal. Med en positiv inställning vänder du problem till möjligheter, är lösningsorientrad och kan skapa struktur. Du ser nödvändigheten i att kommunicera tydligt och har en tro på att människor, med rätt förutsättningar både kan och vill. God självkännedom, integritet och ödmjukhet är naturliga egenskaper hos dig.

Vi bedömer att du behöver behärska det svenska språket i tal då du skall coacha, vägleda och stötta personer som kommer till oss och gör sin praktik på vår arbetsplats.

Vi erbjuder
Tjänsten är 75% tillsvidare. Provanställning tillämpas. Lön enligt Handels avtal.
 
Frågor om tjänsten besvaras av Butikschef, Sofie Ankarman, 0736-88 69 34.
Kontakt
Arbetsgivare Myrorna
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel Butikssäljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-27
Publiceringsdatum 2018-11-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!