Vettris första kliniker startades våren 2012 och till några av våra äldsta kliniker hör Vettris i Nyköping, Falun och Västerås.
I dagsläget har vi 10 kliniker från Malmö i söder till Umeå i norr och vi fortsätter öppna klinker vartefter vi hittar drivna och kompetenta veterinärer som, liksom vi, har kundservice och god veterinärvård som högsta prioritet! Vi drivs av tanken att förenkla vardagen för dig som är djurägare, därför arbetar vi hårt för att kunna erbjuda allt du behöver till din bästa vän, under samma tak!

Legitimerad Veterinär - Vettris, Västerås

Västerås
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Vettris Västerås är en smådjursklinik som ligger i anslutning till Arken Zoo, på handelsområdet Erikslund. Kliniken är utrustad med ultraljud, laboratorium, operationsavdelning samt röntgen. Vi är den lilla smådjurskliniken med det personliga och professionella omhändertagandet i fokus och utför medicinska utredningar, dagkirurgi, såväl som förebyggande djursjukvård.

Vår klinik i Västerås befinner sig i ett positivt förändringsskede där rätt person får stora möjligheter att vara med och påverka riktningen.
 
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med ett stort intresse för smådjur. Du trivs med att arbeta i nära kontakt med kunderna och dina medarbetare och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Dina arbetsuppgifter består av praktisk djursjukvård på poliklinik och operation. Tidigare erfarenhet från smådjursklinik är meriterande.
 
Tjänsten är en heltidsanställning om 100%. I nuläget arbetar två veterinärer, tre legitimerade djursjukskötare samt en djurvårdare på kliniken. Arbetet är förlagt på vardagar dagtid och enstaka tillfällen på kvällar och helger. 
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23 alt. mail titti.bergholtz@futuremanagement.se.
Kontakt
Arbetsgivare Future Management
Arbetsort Västerås
Kontaktperson Titti Bergholtz , 070-827 11 23
Villkor
Yrkestitel Veterinär
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2018-11-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!