Skärholmen BUMM är en specialistmottagning för barn- och ungdomar i åldrarna
0–17 år som har en komplicerad sjukdomsbild, men som inte behöver akutsjukhusets specialistkompetens och utrustning. Vi tar emot barn med ADHD/ADD, obesitas, astma och allergier m.m.
På Skärholmen BUMM arbetar idag 1 verksamhetschef, 4 barnläkare/specialister, 4 barnsjuksköterskor, 1 sköterska, 4 undersköterskor, 7 psykologer, 1 medicinsk sekreterare och 1 verksamhetschefssekreterare.

Medicinsk sekreterare sökes till BUMM Skärholmen

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Som medicinsk sekreterare har du tätt samarbete med barnmottagningens barnläkare, barnsjuksköterskor, undersköterskor och psykologer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av sedvanliga sekreteraruppgifter så som journalskrivning, boka och omboka patientbesök, posthantering, remissmottagning, schemaläggning m.m. Du ska ha en utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration/ medicinsk sekreterarutbildning. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Arbetat med och har god erfarenhet av journalsystemet Take Care, kan administrera i EK-katalogen, goda kunskaper om DRG/KVÅ-registrering. Vara flexibel och förstå vikten av intern och extern service. Meriterande är om du tidigare arbetat som lokal IT-administratör.


Vid denna rekrytering samarbetar vi med Arbetsförmedlingen och rekryteringsverktyget Recruto.

Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Stockholm Gotland
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anneli Friström, Arbetsförmedlare, anneli.fristrom@arbetsformedlingen.se
Villkor
Yrkestitel Medicinsk sekreterare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-28
Publiceringsdatum 2018-11-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!