Duse Udde Camping är en del av Svenska Campingpärlor, en växande kedja av välskötta campinganläggningar runt om i Sverige. Tillsammans erbjuder de ett brett utbud av boende, mat, aktiviteter och underhållning, med gästen i centrum.
Duse Udde Camping är en riktig pärla vid en av Vänerns vackraste stränder. Med 350 platser för tält, husvagn och husbil, 49 stugor, Närbutik, Restaurang och all tänkbar service.

Receptionist till Duse Udde Camping sommaren 2019

Säffle
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Vi söker nu medarbetare till Receptionen på Duse Udde Camping sommaren 2019
 
Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, och in- och ut-checkning. Reception och butik är kombinerat så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning samt aktivitets uthyrning.
  
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.
 
Kvalifikationskrav
Relevant utbildning eller tidigare arbete i reception är ett krav. Vi ser gärna att du har kassavana. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Tyska och/eller Holländska är meriterande. 
 
Varaktighet
Säsongsanställning under juni - augusti. 
 
Ansök via länken, mejlen är endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Kontakt
Arbetsgivare Svenska Campingpärlor AB
Arbetsort Säffle
Kontaktperson Jessica Kleimert, platschef, jessica.kleimert@duseuddecamping.se
Villkor
Yrkestitel Receptionist
Anställningsform Visstid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Schemalagd
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-30
Publiceringsdatum 2018-11-29

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!