Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Verksamhetschef - Roslagstull Djurklinik Stockholm, Evidensia

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför flera spännande utmaningar. I rollen som Verksamhetschef har du ett helhetsansvar för kliniken i Roslagstull, Stockholm, samtidigt som ett stort fokus kommer att läggas på din och dina medarbetares fortsatta utveckling. Du är bekväm att arbeta självständigt inom givna ramar och bygga relationer med både interna och externa parter. Som Verksamhetschef brinner du för att göra en karriär inom djursjukvård och du vill vara med och driva utvecklingen av smådjurskliniken med visionen att vara det allra bästa för djuren, och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Vi söker dig som brinner för att arbeta inom djursjukvården och har ett engagemang för kunder och personal samt vill utveckla kliniken, butiken och den regionala samverkan med andra enheter. Tjänsten kan även innefatta operativt arbete på kliniken.

I rollen som verksamhetschef på Evidensia rapporterar du till Affärsområdeschefen.

Ett urval av dina dagliga arbetsuppgifter:
·     Leda kliniken genom faser av stark tillväxt med bibehållen eller förbättrad lönsamhet.
·     Leda och säkra fortsatt utvecklings- och förändringsarbete inom bl.a. nya tjänster, kvalitet, kompetens och service.
·     Arbeta aktivt med ledarskap, utveckling och rekrytering av personal inom verksamheten.
·     Attrahera och behålla nyckelpersoner i teamet.
·     Skapa en bra sammanhållning och motivation med levande värdegrund.
·     Kontinuerligt förbättra flöden och rutiner för en bra effektivitet med kund och kvalitet i fokus.
·     Arbeta löpande med verksamhetsutveckling och i samarbete med den lokala ledningsgruppen utveckla, kommunicera och följa upp   verksamhetsplanen.
·     Utveckla och driva samarbetet med externa parter och andra verksamheter inom koncernen, kunder, myndigheter och leverantörer.
·     Stärka Roslagstulls Djurkliniks varumärke bland kunderna som det självklara valet.

För att lyckas i rollen har du dokumenterad framgångsrik ledarerfarenhet med stort driv och ödmjukhet. Vi söker dig som är affärsdriven, analytisk och en kommunikativ ledare med god förmåga att växla mellan strategisk överblick och detaljnivå. Du motiveras av att arbeta med såväl operativa som strategiska frågeställningar. Som person är du resultatorienterad och ödmjuk med ett genuint intresse för affärsverksamhet, människor och djur, och har en jordnära och prestigelös framtoning. Du har tidigare arbetat kliniskt, och har utöver det en relevant utbildning, du ser positivt på att fåvara med och se till att vi gör det bästa för djuren och att vi är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.
Kontakt
Arbetsgivare Future Management
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Rolf Lindgren, rolf.lindgren@futuremanagement.se, 0705136694
Villkor
Yrkestitel Verksamhetschef
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-31
Publiceringsdatum 2018-11-28

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!