At Trustly, we envision a world in which paying directly from your online bank account is as easy as sliding cash across the counter. Today, we cover 29 European countries, with more markets on the way, and our B2B payment solutions attract global merchants in four main segments: e­-commerce, travel, financial services and online gaming. In 2016, we processed € 3.2 B in payments and today we process more than 2.2 million monthly transactions.

We are a team of 200+ people and are headquartered in Stockholm, Sweden, with regional offices in Spain, Malta, Germany and the UK. We are a young, dynamic and fast-growing company leading the development of the payments industry and the work you’ll do here will make a great impact.

Banking Relations Manager till Trustly!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Vill du arbeta med relationer i ett bolag som tror på personalen och frihet under ansvar? Söker du en bred, innovativ och självständig roll där din insats är avgörande för företagets positiva utveckling? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!


Din nästa utmaning!


Nu har vi åter fått förtroendet till att fylla på Trustlys växande Banking Relations team. Trustly fortsätter att växa och söker nu ytterligare en Banking Relations Manager till Stockholmskontoret, med hela Europa som arbetsplats. Som Banking Relations Manager utgör du en stöttande och värdefull resurs både för Trustlys kunder och dina kollegor internt. I rollen ansvarar du för att hantera relationerna som Trustly har med banker runtom i Europa; både vad gäller att skapa nya relationer, överta relationer vid sammanslagningar och hantera befintliga. I ditt team finns idag tre andra kollegor och utifrån preferenser och tidigare erfarenhet kommer ni att dela upp ansvarsområden geografiskt.

Som ett naturligt led i rollen kommer du att ha ett nära samarbete inom finansteamet såväl som med teamen för Product, Compliance, AML och Legal. Du kommer att rapportera till Head of Banking Relations.


I rollen kommer du framförallt att:

· Upprätthålla, bygga och överta ansvaret för bankrelationer
· Arrangera och leda telefonkonferenser med externa intressenter
· Koordinera och svara på KYC förfrågningar
· Hantera Trustlys bankrelationer runtom I Europa
· Hantera relationerna till andra Payment Service Providers
· Tillhandahålla information om Trustly i syfte att främja KYC processer
· Hjälpa till att se över och förhandla kring villkor när Trustly köper tjänster inom banktransaktion
· Vara en första kontakt i allt ifrån att informera om tjänsten till att besvara löpande frågor
· Arbeta fram och korrigera rapporter, presentationer och andra kommunikationsmedel, både internt och externt

Då Trustly är i en stark expansionsfas påverkar det samtliga roller, och inte minst rollen som Banking Relations Manager. Här finns goda möjligheter till att vara en del av utvecklingsresan och påverka rollens framtida riktning i linje med Trustlys vision och värderingar.


Vem blir Trustlys nästa Banking Relations Manager?


I den här rollen söker vi dig som vill arbeta i ett snabbrörligt bolag i framkant. Du förstår innebörden av att arbeta i ett växande bolag och är beredd på att stötta i högt och lågt som rör ditt arbetsområde.

Som person är du starkt relationsbyggande och genuint intresserad av att ansvara för kontakten mot allt ifrån bankdirektörer till PSPs. Du drivs av att utveckla affärer och arbeta förvaltande med befintliga relationer och samarbeten. Som person beskrivs du som en teamspelare med en fallenhet att planera sin tid och förmåga att hantera både interna och externa intressenter. Du är snabblärd och bekväm i att ta över ansvar för arbetsuppgifter och arbeta självständigt.

Har du en bakgrund inom bank men känner att du skulle vilja arbeta mer snabbrörligt i en effektiv och inspirerande miljö så kommer du att trivas i rollen.


För att lyckas i rollen ser vi det som krav att du:

· Har erfarenhet från bank, betalningsområdet eller likvärdigt
· Har en Examen inom Ekonomi, Affärsadministration eller liknande
· Talar flytande Engelska, flera språk är meriterande

Då rollen är en direktrekrytering så kommer anställningen att ske hos Trustly och rekryteringsprocessen i sin helhet hanteras av Novare Professionals. Det är därför Trustlys önskemål att samtliga frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen mailas direkt till Novare.


ÖVRIG INFORMATION

Start: Januari 2019, med hänsyn till uppsägningstid.
Placering: Stockholm
Anställningsform: Heltid

Detta är en utmärkt möjlighet att få bli en del av ett snabbväxande företag, där du kommer att få utveckla, bidra och växa i din karriär. Låter det intressant? Ansök redan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se, 0735148095
Villkor
Yrkestitel Banking relations manager
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Publiceringsdatum 2018-11-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!