MQ Holding AB äger och driver modebutiker under de två affärsområdena MQ och JOY. MQ är idag Sveriges största varumärkeskedja. Genom en mix av egna och externa varumärken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. JOY vänder sig till kvinnan ”mitt i livet” som är modeintresserad och söker god kvalitet, passform och komfort. De två affärsområdena omfattar idag totalt 178 butiker samt e-handel. MQ Holding-aktien är noterad vid NASDAQ OMX Stockholm sedan den 18 juni 2010. För mer information se www.mq.se

MQ Drottninggatan söker säljare

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Älskar du mode precis som vi? Är du en positiv & engagerad person som drivs av det personliga mötet - Då är du den vi söker!

Det är i butiken det händer - Som säljare på MQ arbetar du med att leverera den bästa upplevelsen för våra kunder. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med service, försäljning och mode samt att du kommer att få arbeta mot uppsatta försäljningsmål.

Vi söker dig som är resultatinriktad, driven och som älskar mötet med kunden. Du är en flexibel, lyhörd och engagerad säljare som brinner för service och försäljning. Att du är modeintresserad, tävlingsinriktad och alltid vill nå uppsatta försäljningsmål tar vi för givet. Du kan arbeta självständigt men trivs också att arbeta i team. Mode är din passion och som person är du engagerad och ansvarstagande.

Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare? Underbart, det ser vi som meriterande. 

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på:
30 timmar/v (vik 12 mån) och extra varannan helg . Du kommer att få svara på vilken/vilka av tjänsterna du är intresserad av i din ansökan. MQ tillämpar provanställning.

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar MQ med Retail Staffing och ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Butikssäljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Publiceringsdatum 2018-11-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!