Pumana är ett bemannings- och rekryteringsföretag med lokal närvaro. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag. Vår verksamhet genomsyras av ett brinnande engagemang att förverkliga din dröm om ett nytt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av jobbmöjligheter, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig!

noggrann svetsare till växande industri

Ystad
Sista ansökningsdag 2019-02-07

Lejonet & Partners dotterbolag Pumana är ett bemannings- och rekryteringsföretag med lokal närvaro. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag. Vår verksamhet genomsyras av ett brinnande engagemang att förverkliga din dröm om ett nytt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av jobbmöjligheter, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig!

Till vår kund i Ystad söker vi dig som har TIG-svetsning i rostfritt. Kunden är en mindre industri, men växer just nu mycket kraftigt. För rätt person finns således alla möjligheter för en tillsvidareanställning i ett företag med en ljus framtid.

För att vara aktuell för uppdraget vill vi att du
...har stor erfarenhet av TIG-svetsning
...är van vid allt för- och efterarbete som krävs för förstklassinga produkter
... är en typisk lagspelare som trivs med att arbeta i grupp
...är en person som trivs med att ta ansvar
...talar svenska på en bra nivå

Tjänsten tillsätts så snart rätt person har hittats. Anställningen inleds med en 6 månades anställning via Lejonet&Partners/Pumana. Under denna period omfattas du av samma kollektivavtal som alla dina kollegor ute på arbetsplatsen. Efter denna anställning är målet att anställningen övergår till en anställning direkt på kundföretaget under förutsättning att både konsulten och kundföretaget är överens.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta konsultchef Mikael Braw på tel 0761-91 04 92. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post med hänsyn till GDPR.
Kontakt
Arbetsgivare Pumana AB
Arbetsort Ystad
Kontaktperson Mikael Braw, mikael.braw@lejonetpartners.se, 0761910492
Villkor
Yrkestitel svetsare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-07
Publiceringsdatum 2019-01-04

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!