Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Leg psykoterapeut/psykolog till Sickla Danviken

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-30

Är du psykolog eller psykoterapeut med erfarenhet från primärvård? Har du stort kundfokus, är engagerad, flexibel, självgående och prestigelös? Vill du vara med om att utveckla en fin vårdcentral med motiverad och ambitiös personal? Läs vidare!

Vi söker en psykolog eller psykoterapeut för att förstärka vårt team på Sickla Hälsocenter Danviken.

Dina arbetsuppgifter:
Vårt uppdrag är att behandla lindrig till måttlig psykisk ohälsa. I uppdraget ingår att erbjuda bedömning, rådgivning, behandling, psykopedagogiska insatser samt insatser individuellt eller i grupp. 

Arbetet på vårdcentralen består av bedömning och kortare KBT- behandling. Du kommer främst arbete med behandling av lätta och medelsvåra depressioner och ångest, stressrelaterade sjukdomar och smärt-/och sömnproblematik. 

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykoterapeuter och läkare.

Din profil:

Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet som psykolog inom primärvården och som vill arbeta med bedömning och kortare insatser av KBT behandling. 

Du är legitimerad psykoterapeut eller psykolog med KBT-inriktning och erfarenhet från liknande verksamhet inom första linjens insatser.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 60-80%. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kamilla Hagel tfn 08-506 490 52, kamilla.hagel@mamamia.se 

Urval och intervjuer sker löpande.

Om Sickla Hälsocenter Danviken
Sickla Hälsocenter Danviken ligger i fina lokaler på Hästholmsvägen 30 vid Danvikstull/Henriksdal. Vårdcentralen erbjuder mottagning med distriktsläkare, sköterskor, psykoterapeuter, hemsjukvård och laboratorium.
Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Psykoterapeut / psykolog
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-30
Publiceringsdatum 2018-11-26

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!