Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Mark- och anläggning Stockholm norrort

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-21

Nu säker vi 2 anläggningsarbetare till långt uppdrag i norra delarna av Stockholm

Du behöver ha flerårig erfarenhet av allmänt förekommande anläggningsarbete, helst med med erfarenhet av allt arbete kring koppling av dagvatten och dagvattenbrunnar. Dessutom behöver du erfarenhet av rörläggning och att arbeta med grunder för husbyggnation. Kan du dessutom gjuta grund/platta är det en extra merit.

Du kan börja omgående och projektet beräknas vara klart vintern 2019/2020.

Jobbet söker du via vår hemsida (www.bangnielsen.se/ lediga jobb) och där svarar på våra kompletterande frågor. 

Vi tar inte emot ansökningar via telefon. Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Bang & Nielsen AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Mikael Ohlsson, mikael.ohlsson@bangnielsen.se, 0708838342
Mikael Ohlsson, mikael.ohlsson@bangnielsen.se, 0708838342
Villkor
Yrkestitel Anläggningsarbetare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-21
Publiceringsdatum 2018-11-26

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!