PELOTE är en exklusiv herrklädesbutik som finns i Malmö och Göteborg. PELOTE erbjuder skjortor, kavajer och kostymer, skräddarsydda efter varje kund.
 Målgrupp är kunder i alla åldrar som ställer höga krav på passform och kvalitet, som arbetar i kostym eller vill ha till högtid, och har det gemensamt att de har ett stort intresse för kläder och stil. PELOTE är en av de ledande i Sverige inom segmentet.

PELOTE söker Butikschef till Göteborg

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-17

Har du ett stort intresse för herrkläder och stil samt brinner för att bygga relation med kunden? Nu söker vi en entreprenörsdriven och försäljningsinriktad Butikschef som kommer att ansvara för vår butik i Göteborg.

Beskrivning av rollen
Som butikschef på Pelote har du en nyckelroll genom att du är ansiktet utåt mot våra kunder. Vi söker dig med stor passion för mode och livsstilskoncept tillsammans med ett starkt driv och intresse för försäljning och service. 

Som Butikschef ansvarar du primärt för butiken. Du tar emot kunder och introducerar dem för konceptet, vägleder i val av tyger, modeller och detaljer samt hanterar uppmätningar.

Du förväntas även att arbeta aktivt med marknadsföring via nätverk och event i butiken för att öka kännedomen om vad PELOTE erbjuder.
 

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för herrkläder och stil.
  • Du har en passion för försäljning och kundservice och skapar med ditt utåtriktade sätt enkelt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. 
  • Du är noggrann och lösningsorienterad samt har en stor egen drivkraft och initiativförmåga. 

För att trivas i rollen behöver du vara trevlig, serviceinriktad och representativ person. Intresse för stil och kläder är viktigare än tidigare erfarenhet då anställningen påbörjas med utbildning.

Utbildning som vi ger är en djup och heltäckande utbildning inom klassiskt skräddat herrmode. Uppmätningsteknik, olika typer av tyger, egenskaper, historik och användningsområde. Utbildningen varvar teori med praktik och avslutas med examination.

 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig spännande och kreativt arbete inom något av det kanske mest aktuella på modescenen just nu - skräddat herrmode. Du får möjlighet att träffa roliga och intressanta människor där ni tillsammans tar fram skjortor, kostymer och kavajer som de önskar.

 
Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsgrad: 100%
Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning 
Lön: Fast månadslön + bonus.


I samband med denna rekrytering samarbetar Pelote med Retail Recruitment med kontaktperson Malin Karlsson. Du blir direktanställd av Pelote. 

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via nedan flik: ”Ansök här”, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varm välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-17
Publiceringsdatum 2018-11-19

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!