www.novareprofessionals.se

Ekonomiassistent till Energibolag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Är du serviceminded och har god erfarenhet av leverantörsreskontra? Vill du arbeta på ett framgångsrikt Energibolag där du stöttar upp i både ekonomiuppgifter och inköpsadministration? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Ekonomiassistent!


Ditt nya uppdrag!

Du kommer att bli en del av ett engagerat team som ansvarar för att säkerställa ett effektivt betalningsflöde, hanterar tulldokument, tar fram underlag till förtullningar samt följer upp tullimporter med medföljande administration. I din roll som Ekonomiassistent blir du en oumbärlig resurs för att säkerställa att processerna flyter på. Du ansvarar för att:

·         Hantera fakturor i leverantörsreskontra

·         Avlasta teamet med administration kring tullhantering

·         Avlasta teamet med övrig förekommande administration som medföljer vid genomförande av inköpsprocessen

Uppdraget är en del av Novare Professionals personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos kunden. 


Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av området och liknande uppdrag. Du har erfarenhet från leverantörsreskontra och har goda Excelkunskaper. Det är meriterande med kompetens och erfarenhet av lagerrörelser, tullhantering, FSC/PEFC-kännedom och varuförsörjning.

Vi tror att du som söker har förmågan att arbeta självständigt och är analytiskt, serviceminded samt strukturerad med ett öga för detaljer.


Övrig information 

Period: November/December 2018 till 30 april 2019, med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
 
Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig Rekryterare joakim.groth@novare.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Ekonomiassistent
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Publiceringsdatum 2018-11-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!