Om Intea
Intea AB grundades 2015 och bedriver fastighetsförvaltning med uppdrag att bygga upp och aktivt förvalta en fastighetsportfölj inom segmentet samhällsfastigheter och social infrastruktur för Intea Fastigheter AB (publ). Bolaget befinner sig i tillväxtfas och det totala fastighetsinnehavet uppgick i juni 2018 till cirka 5,7 miljarder kronor. Intea finansieras av långsiktigt svenskt institutionellt kapital. Läs mer om organisationen på www.intea.se.

Redovisningsassistent rekryteras till Intea

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-20

Är du driven, flexibel och noggrann? Har du erfarenhet och intresse av löpande bokföring och vill fortsätta att utvecklas inom det? Då är det här en roll för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en redovisningsassistent som vill jobba i ett snabbväxande och dynamiskt företag. Du blir en viktig del av teamet som för närvarande uppgår till sju personer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innefatta bland annat löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundreskontra, avstämningar samt diverse ekonomirelaterade arbetsuppgifter.


Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Stor vikt läggs på din personlighet och att du passar in i gruppen. Som person ser vi gärna att du är positiv, noggrann, duktig på att hantera olika uppgifter och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du är sannolikt i början av din karriär och kommer att finna goda utvecklingsmöjligheter att växa inom bolaget.

Har du vad som krävs?

• Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
• Arbetslivserfarenhet av löpande redovisning
• Systemvana från ett eller flera ekonomisystem


Vi erbjuder

Intea erbjuder dig ett arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en roll som ger möjligheter till aktivt deltagande i bolagets framtida expansion med stora möjligheter till personlig utveckling. Hos Intea får du en självständig och utmanande roll i en entrepenöriell miljö där kreativitet och affärsmässighet står i fokus.
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Det är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Du är välkommen att söka tjänsten via deras hemsida www.ponto.nu. Kontakta gärna ansvarig Jens Linde, jens.linde@ponto.nu alt 072-505 82 22 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi är bäst för dig!
#Nr1avtryckenergibryrossom
Kontakt
Rekryteringskonsult Ponto AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Jens Linde, jens.linde@ponto.nu, 072-5058222
Villkor
Yrkestitel Redovisningsassistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-20
Publiceringsdatum 2018-11-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!