Sveriges bästa lösgodis!

Hemmakväll AB är Sveriges största nöjesbutikskedja med cirka 70 butiker över hela landet och cirka 700 medarbetare. Hemmakväll marknadsför och säljer lösgodis, konfektyr, snacks, drycker, glass, presentförpackningar, samt köp- och hyrfilmsprodukter.
Hemmakväll lanserade våren 2016 ett nytt upplevelsebaserat butikskoncept som fokuserar enbart på ätbart och presentförpackningar. Nya konceptbutiker finns i Helsingborg på Väla Centrum, i Växjö Centrum, i Stockholm på Kista Galleria och i Malmö på Emporia köpcentrum.

Verkställande Direktör till Hemmakväll

Landskrona
Sista ansökningsdag 2019-02-04

Hemmakväll står inför en fortsatt utveckling och framtidstron är stark. Hemmakväll har stor tillväxtpotential och erbjuder ett starkt koncept till sina kunder och affärspartners. bolaget driver ett antal butiker i egen regi samt övriga I ett väl beprövat franchisekoncept.
Vi söker någon som vill vara med på denna resa och förvalta det som är men också att ytterligare utveckla företaget. Du har fyra direktrapporterande personer i ditt team och nuvarande ledningsgrupp består av fem personer. Hemmakväll har en mycket professionell och kompetent styrelse med mångårig erfarenhet av att driva lönsamma affärer.

Tjänsten

Som VD har du ansvaret att på ägarens uppdrag driva, utveckla och leda bolaget enligt fastställd affärsplan. Arbetet som VD innebär vidare att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner samt för ett långsiktigt affärsutvecklingsarbete.

Huvudsakliga ansvarsområden för uppdraget som VD är följande:

 • Fullt budget- och resultatansvar
 • Leda och utveckla bolaget och organisationen
 • Produktiv-, organisatorisk- och finansiell utveckling
 • Driva kundnöjdhet avseende kvalitet och leverans
 • Utveckla arbetssätt för ökad effektivitet
 • Utveckla teamwork

Du rapporterar direkt till Styrelsen. Placering för tjänsten är i Landskrona

Profil

Du har en god social kompetens och hanterar såväl kunder som leverantörer och personal på ett förtroendeingivande sätt. Du har ett starkt driv och är duktig på att skapa en helhet som innebär både struktur och stark utveckling.

Som ledare har du en modern ledarprofil med ett kundorienterat synsätt, ett stort engagemang och en klok helhetssyn. Du är en ödmjuk och affärsdriven ledare med en jordnära approach. Du är prestigelös och flexibel men samtidigt målmedveten och är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.

 • Personen vi söker skall ha stort driv inom försäljning och även ha strategisk höjd med en bra blick för marknad och varumärkesfrågor
 • Erfarenhet av expansion med av att öppna upp nya/fler butiker.
 • Gedigen erfarenhet inom retail/kedjedrift/detaljhandeln med djup insikt i framgångsfaktorer för lönsamma affärer i branschen.
 • Personen skall vara entrepreneriell, ha hög energinivå , vara öppen, tydlig och rak i sin kommunikation
 • En ledare som ställer krav på sin organisation duktig att delegera, så var och en tar ansvar för sin arbetsuppgift
 • Erfarenhet av Retail är ett uttalat krav.

I denna rekrytering samarbetar Hemmakväll med Retail Recruitment Executive. Ansvarig för rekryteringen är Mio Emanuelsson, Senior Executive Recruiter.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Mio Emanuelsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Executive rekrytering Retail/E-commerce/FMCG/Executive
Arbetsort Landskrona
Kontaktperson Mio Emanuelsson, Senior Executive Recruiter, Mio.emanuelsson@retailrecruitment.se, 0705084406
Villkor
Yrkestitel Verkställande Direktör till Hemmakväll
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-04
Publiceringsdatum 2018-11-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!