Akademibokhandeln med dotterbolaget Bokus driver den marknadsledande bokhandelskedjan och den största onlinebokhandeln i Sverige, när den lanserades 1997 revolutionerade den marknaden för onlinehandel. Hos Akademibokhandeln och Bokus kommer du till två välmående företag som har som mål att skapa kvalitet till sina kunder och där det finns en stark vilja till att fortsätta utvecklas.

För Akademibokhandeln och Bokus är det viktigt att hela tiden se framåt och inte bara vara med på den digitala resan utan de vill leda den. För mer info www.bokus.com, akademibokhandeln.se

Akademibokhandeln/Bokus söker en operativ Inköpare

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-03

Bokus.com och Akademibokhandeln.se är inne i en expansiv fas och söker en operativ inköpare som kommer att ansvara för inköp och leveranser från dera leverantörer, stora som små. 

Du ingår i ett team av tre inköpare med en teamleader. Tillsammans ser ni till att hela det fysiska flödet av böcker från leverantörer via lagret når fram till deras kunder snabbt och smidigt.

Bokus.com / Akademibokhalndel.se erbjuder: 
Ett arbete inom e-handel som präglas av högt tempo med spännande produkter! De sitter i nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm och är ett företag som värderar ett personligt ansvar och utveckling där deras kultur präglas av empati, humor och en avsaknad av prestige. Bokus/Akademibokhandeln och särskilt varuförsörjningen/e-handeln utvecklas hela tiden och de vill att du utvecklas Tillsammans med dem!

En vanlig dag arbetar du med att:

• Lägga order, bevaka och följa upp leveranser
• Hantera och matcha fakturor
• Kommunicera med våra leverantörer
• Ge support till Bokus/Akademibokhandelns kundservice
• Samarbeta gällande titlar och volymer med Marknad och Försäljning
• Föreslå och genomföra effektiviseringar och förbättringar av såväl leverantörer som Bokus/akademibokhandelns försörjningskedja

Vi söker dig som har en examen från högskola, gärna med inriktning mot inköp eller logistik, samt kunskaper i ekonomi. Det är en meriterande om du tidigare arbetat med orderläggning och fakturamatchning.

Du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad, har lätt att lära dig nya saker, fokuserar på resultat, arbetar snabbt och självständigt. Som person har du ett stort eget driv och ambition att utvecklas inom det du tar dig för. Som van IT-användare tar du även enkelt till dig nya system. För att vara framgångsrik och trivas på Bokus och Akademibokhandeln krävs att du är en nyfiken, prestigelös person som har lätt för att samarbeta i ett högt tempo. Självklart är du utåtriktad och uttrycker dig lätt och tydligt på svenska och engelska.

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde önskar vi så snart som möjligt, men senast januari 2019.
I alla rekryteringar görs tester och bakgrundskontroller av slutkandidaterna. I samband med denna rekrytering samarbetar Akademibokhandeln med Retail Recruitment.

Vi kallar fortlöpande till intervju så vänta inte med din ansökan.

Välkommen till Akademibokhandeln!

Malin Karlsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-03
Publiceringsdatum 2018-11-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!