Be a part of Radisson Collection Strand Hotel’s new classic restaurant The Strand, a Swedish brasserie by the water, in the heart of Stockholm. With a direct location at Nybrokajen, our guests can enjoy an extraordinary view of the harbor and Strandvägen, and enjoy excellent service.
 We are committed to making a difference every day;

To go from good to great!

Our aim is to delight and satisfy our guests, with enthusiastic team members.

Servispersonal - Extra

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-11-30

EXTRA SERVISPERSONAL
Vi söker erfarna personer som tycker om att jobba i ett glatt gäng, vi ser gärna att du har arbetat ett par år inom branschen, det är meriterande om du har arbetat inom hotell tidigare.

Arbetstiderna är kvällar och helger, detta skulle kunna passa dig perfekt som du studerar eller bara behöver ett extra jobb.
Vi är kontantfria och använder oss utav Micros kassasystem.

Om The Strand:
Välkommen till The Strand, ett svenskt brasseri i hjärtat av Stockholm. Vi skapar och anpassar vår meny efter säsong och använder oss av ekologiska och närproducerade ingredienser. Våra Signaturrätter ”The Strand Vintage” finns alltid tillgängliga på vår meny och beroende på säsong kommer du att ha nya ljuvliga smaker att välja av.

På The Strand är du alltid välkommen in oavsett om det är för en kopp kaffe, en trerättersmiddag, drinkar och allt däremellan. Restaurangens eleganta och atmosfäriska atrium är dekorerad med vacker belysning och ger dig en känsla av att sitta under stjärnorna. Under ditt besök hos oss kan du också beundra den fantastiska utsikten över vattnet vid Nybroviken. Vi garanterar den säkraste och mest fantastiska servicen. Vi är en kontantfri restaurang. Förutom vår middagsrestaurang inkluderar vår restaurangavdelning också en mysig bar, en privat bar och ett chabree separée. Vi välkomnar mindre samlingar, större tillställningar och privata middagar.

The Strand är en del av Radisson Collection Strand Hotel och erbjuder en mysig och välkomnande miljö med historiska influenser, designad av Wingårdhs kända arkitekter. Restaurangen har historiska rötter från år 1912 då Stockholm arrangerade de Olympiska Spelen. Ända sedan dess har restaurangen varit en favorit hos atleter, musiker, skådespelare och artister. Det är så historien om The Strand började. Kom förbi oss i Kungsträdgården och smaka vår utsökta meny och njut av den unika atmosfären på The Strand!
Kontakt
Arbetsgivare Radisson Collection Strand Stockholm
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Felix Armstrong, felix.armstrong@radissonhotels.com, 0732 01 13 19
Villkor
Yrkestitel Servis personal - Extra
Anställningsform Behov / tim
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-11-30
Publiceringsdatum 2018-11-08

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!