Retail Staffing - "We are retail"

Sedan starten 2014 har vi snabbt vuxit tack vare vårt smarta och moderna bemanningslösning och duktiga medarbetare. Vi skapar mer tid till aktiv försäljning och kundfokus för våra smarta kunder.

Vi samarbetar med rikstäckande butikskedjor inom detaljhandeln när det gäller att rekrytera och bemanna butikssäljare till butik i hela landet.

Vi erbjuder våra kandidater att arbeta hos oss i världens bästa bransch som uthyrd via vår staffingpool eller som anställd direkt hos kund.

Retail Staffing Sverige AB är medlem i Kompetensföretagen Almega och följer alla gällande kollektivavtal.

Specsavers Göteborg söker optikerassistent/säljare!

Göteborg
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Om rollen

Detta är en mycket framträdande roll där du är viktig för kundens upplevelse.  Du får också en perfekt position för att lära dig verksamheten och vad som är viktigt för Specsavers.

Vi söker

Frölunda Torg - tillsvidare 1 st  80%
 
Göteborg City - tillsvidare 1-2 st heltid eller minst 80%
 
Mölndal - tillsvidare 2 st 75 % 

Kunderna i första hand

Vi söker inte alltid efter tekniska kunskaper eller erfarenhet av optik. För det vi verkligen vill ha är medarbetare som bryr sig om kundresan och att den blir bra. Miljön i våra butiker är en aktiv detaljhandel med mycket kunder.

Så den som tycker det är viktigt med fantastisk kundservice och trivs med teamwork skulle passa in perfekt. Ingen dag är den andra lik. Ena minuten kanske du hjälper en kund att välja de perfekta bågarna och i nästa ögonblick går ni tillsammans igenom vår tydliga prisstruktur.

Som optikerassistenten är man ofta den första medarbetaren våra kunder möter när de kommer in i butiken. Därför är detta en viktig roll för att göra ett gott första intryck.

Under hela din tid hos Specsavers får du all den utbildning och träning som du behöver för att kunna växa i din aktuella roll och förbereda dig för kommande steg på den karriärväg du väljer. 

I samband med denna rekrytering samarbetar Specsavers med Retail Staffing. Vi kallar fortlöpande till intervju så vänta inte med din ansökan.

Daniel Gustafsson

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Göteborg
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailstaffing.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Säljare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-16
Publiceringsdatum 2018-11-28

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!