Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig Assistent Sökes till Man i kungsholmen

Stockholm
Final application date 2019-08-23

PERSONLIG ASSISTENT, VARIERANDE ARBETSTID heltid/deltid

Vi söker nu en personlig assistent som kan jobba varierande, dag, kväll, helg samt hoppa in vid behov.
Mannen bor tillsammans med sin fru och sina två barn i Kungsholmen. 
Du som söker får gärna vara en yngre man, i god fysisk form, flexibel, pålitig och trygg. Och givetvis ha hjärtat på det rätta stället. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav. Vi går mycket på personlig lämplighet. 

Vi kommer att begära referenser. Välkommen in med din ansökan

Carelli Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-07-30 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan.
Contact details
Employer Carelli Assistans AB
Workplace Stockholm
Terms
Job Title Personlig assistent
Type of employment Tillsvidare
Length Tills vidare
Working hours Heltid
Wage conditions Fast
Application
Final application date 2019-08-23
Date of publication 2019-08-06

Know someone who is suitable for this job? Tell them!