Grolls är Sveriges ledande specialiserade leverantör av yrkeskläder och utrustning för personligt skydd ('PPE') med bred täckning i Norden samt Estland via egen butikskedja om 48 butiker. I Sverige finns nu, genom förvärv och nyetableringar, butiker ifrån Luleå i norr till Malmö i söder. Grolls har idag ca 35 000 kunder, främst inom industrisektorn, men även inom kommun och offentlig förvaltning. Grolls omsätter ca: 1000 milj., och har ca 365 medarbetare. Grolls har även egna ledande varumärken inom yrkeskläder iform av Björnkläder, Univern och Nytello.

Sedan 2016 ägs Grolls av Swedol AB och med det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Läs mer på www.grolls.se alt www.swedol.se

Grolls Piteå söker Butikschef

Piteå
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Älskar du försäljning och brinner för ledarskap? Har du erfarenhet av B2B och butiksarbete på chefsnivå? Nu söker vi en Butikschef till Grolls butik i Piteå. Nuvarande butikschef, Erik kommer att arbeta kvar på Grolls i Piteå med andra arbetsuppgifter. 

Grolls är Sveriges ledande leverantör av personligt skydd och yrkeskläder.

I rollen som Butikschef ansvarar du för att leda och utveckla Grolls Yrkesbutik och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift så som personal, försäljning, resultat och budget. Detta innebär att du har personalansvar, ansvarar för butikens produktsortiment samt arbetar med att ta fram avtal och offerter till Grolls kunder. Du är duktig på att bygga team och arbetar nära dina kollegor, är engagerad och närvarande i butiken. Butikschefen rapporterar till Regionchef.

Vem är du?
Vi söker nu Dig som har flerårig erfarenhet av framgångsrikt butiksarbete på chefsnivå och vi ser gärna att du har arbetat med företagsförsäljning, branschvana är meriterande. Du älskar försäljning och har god erfarenhet av att skriva avtal och offerter samt har en god kännedom om det lokala näringslivet och dess aktörer. Din vana att leda personal mot tydliga mål och ditt strukturerade arbetssätt kommer att göra att du bidrar med rätt kunskaper till Grolls. Du har god datavana och vi ser gärna att du tidigare arbetat i något CRM-system.

Vi erbjuder
Grolls erbjuder en anställning på ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor. Som Butikschef på Grolls kommer du att arbeta med frihet under ansvar och med stöttning av ett större företags strukturer och processer. Sedan 2016 ägs Grolls av Swedol AB och med det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

I denna rekrytering samarbetar Grolls med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Malin Karlsson, rekryteringskonsult på 0705 - 08 43 40.

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till Grolls!
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Piteå
Kontaktperson Malin Karlsson, Recruiter, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705 - 08 43 40
Villkor
Yrkestitel Butikschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-19
Publiceringsdatum 2018-10-31

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!