Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till en man i stockholm

Stockholm
Final application date 2019-07-31

PERSONLIG ASSISTENT
Jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag, för närvarande  är schemat förlagt dag/kväll och natt. 

Vi ser att du som söker tjänsten är:
* I god fysisk form
* Framåt, social och kvicktänkt.
* Erfarenhet från liknande arbete.
* Pålitlig och trygg.


Jag söker dig som vill arbeta som mina förlängda armar och ben och ta vid där min kropp fysiskt inte räcker till. Då möjliggör du att jag kan bli självständig och leva mitt liv precis som jag vill leva det. Att du har erfarenhet av liknade arbete är en merit. 
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.  Körkort och egen bil är en merit men inget krav. 

Carelli Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-07-07 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan.
Contact details
Employer Carelli Assistans AB
Workplace Stockholm
Terms
Job Title Personlig assistent
Type of employment Permanent employment
Length Permanent employment
Working hours Part-time
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-07-31
Date of publication 2019-06-24

Know someone who is suitable for this job? Tell them!