Executive Recruitment Interim söker Chefer/Specialister

  • Unspecified place of work

  • Interim

  • 2018-10-19

Är du intresserad att arbeta som Interimskonsult? 

Vi är ett nischat rekryteringsföretag och specialister inom Retail/E-Commerce/FMCG på att matcha uppdrag med rätt kompetens. 

Executive Recruitment Interim
är ett nystartat affärsområde inom Executive Recruitment.
Vi söker dig som på kortvarsel är intresserad att gå in som konsult för kortare alternativt längre uppdrag inom Retail, E-Commerce samt FMCG. Rollen och nivån utgår från dina tidigare erfarenheter, kompetenser, egenskaper och lämpligheten för det aktuella uppdraget. Du kommer t ex genomföra en förändring, ett projekt eller vara Interimschef under tiden en rekrytering pågår. Uppdragen kan ju även vara av en strategisk alt operativ karaktär.

Med vår långa erfarenhet som rekryterare vet vi hur man matchar kompetens och uppdrag med ett tillfredsställande resultat. Vi sätter oss in i din profil som Interimskonsult och har en väl utarbetad process för att säkerställa att kompetens och erfarenhet håller lämplig nivå för de tjänster vi tillsätter. Under uppdraget finns vi med dig och stödjer dig för att samarbetet med uppdragsgivaren ska bära frukt för alla inblandade parter. När uppgiften väl är avslutad eller kundens behov förändras, avslutas uppdraget. Ibland övergår uppdraget till en anställning. Du är anställd av oss alt arbetar som underkonsult via eget företag under uppdragstiden.

För att bli aktuell för uppdrag så är det viktigt att du lägger in ett utförligt CV och viss information om dig själv samt svarar på våra kompletterande frågor vi har för att snabbt hitta just dig när vi får in ett uppdrag.

Din profil

·       Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom ett alt flera branscher som Retail, E-Commerce, FMCG och närliggande branscher
·       Du har bra track record på dina resultat med bra referenser
·       Merit om du har har erfarenhet av att verka i ledande befattningar på ledningsnivå
·       Är en flexibel, lösningsorienterad, driven och social person

Kompetensområden vi söker till

·       Styrelseuppdrag
·       VD
·       Ledningsgrupp
·       Inköp
·       HR
·       Marknad
·       Ekonomi
·       Försäljning
·       IT
·       Logistik/Supply Chain
·       Affärsutveckling
·       Butikschef
·       Regionchef

Din ansökan

Registrera din profil med ett CV och med en sammanfattning av styrkor och vilka roller där du kan vara aktuell för ett uppdrag. Registrera även din din LinkedIn profil.

Nästa steg

Efter vi mottagit din profil kommer du att bli kontaktad av oss för mer information. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till:
Olle Mikkelsen CEO/Senior Executive Recruiter, olle.mikkelsen@executiverecruitment.se alt 0703-37 44 05.

Contact details

Name: Olle Mikkelsen

Title: CEO/Senior Executive Recruiter

E-mail: olle.mikkelsen@retailrecruitment.se

Phone: 0703374405

Terms

Job Title: Interim
Type of employment: Temporary employment
Length: 3-6 months
Working hours: Various
Wage conditions: Flexible

Application

Final application date: 2020-04-05
Date of publication: 2018-10-19

About the company

Executive Recruitment - En del av New Retail  Group

Vi erbjuder Executive search/headhunting/rekrytering samt Interim av ledningsgrupp, management och högre specialister inom E-Commerce, New Retail, FMCG och närliggande branscher.

Som ett led i vår tillväxt och ökad efterfrågan från våra kunder och kandidater har vi inom Retail Recruitment skapat Executive Recruitment. Där har vi samlat all vår spetskompetens, erfarenheter och kontaktnät. Med vårt Executive-erbjudande har vi skräddarsytt ett unikt koncept för högre tjänster och ledningsgrupp med fortsatt fokus på företag inom Retail, FMCG (Fast Moving Consumer Gods) Detaljister, leverantörer samt närliggande branscher i Sverige och Europa.

Recruitment Manager

Olle Mikkelsen

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!