Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Vi finns där behoven finns, i hela landet. Alla våra tjänster är avgiftsfria.

Vi hjälper Norrköpings Handel att rekrytera!

Norrköping
Sista ansökningsdag 2018-12-28

Är du intresserad av att arbeta inom detaljhandeln och att få chansen att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö med kundservice som största fokus? Arbetsförmedlingen samverkar just nu med flera butiker och varuhus inför julhandeln. Rekrytering/anställning sker hos respektive företag, ej via Arbetsförmedlingen.

Din uppgift är att finnas till för varuhusets/butikens kunder och att bistå med rådgivning och service. Vanligt förekommande uppgifter är varuplockning, kassaarbete, ombyggnationer, reklamationshantering, exponeringar och kampanjhantering.

Som person är du serviceinriktad, hjälpsam, stresstålig, prestigelös, strukturerad med en positiv inställning! Vi söker främst efter personer med erfarenhet från Handeln, men om du tycker att ovanstående stämmer in på dig är du välkommen att ansöka. Du måste tycka om att hjälpa kunder och att trivas med att arbeta i en miljö med tidvis högt tempo. Kassavana är meriterande.

Arbetstiderna är varierande och sker dagtid, kvällar och helger.
Vi söker främst personal inför julhandeln, men flera företag har även ett kommande behov inför säsongen 2019.

Genom att ansöka till vårt urval godkänner du att vi vidarebefordrar dina uppgifter till flera företag. Specificera om du har speciella önskemål eller inte önskar ingå i något företags rekrytering.

Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Södra Mälardalen Östergötland
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Peter Billeqvist, Arbetsförmedlare, peter.billeqvist@arbetsformedlingen.se, 010-4864149
Jan Hagman, jan.hagman@arbetsformedlingen.se, 010-4863784
Villkor
Yrkestitel Butiksbiträde
Anställningsform Visstid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Varierande
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-28
Publiceringsdatum 2018-10-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!