Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2017 var 6,5 miljarder SEK.

Jula söker Art Director till Inhouse-avdelningen

Skövde
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Art Direktor till Jula AB
Söker du ett jobb där du har möjligheter att påverka i en kreativ miljö. Är du en Art Direktor med förmåga att skapa och utforma koncept och layouter för Julas marknadsmaterial till alla kanaler. Då är detta jobbet något för dig.
Som Art Director ansvarar du för framtagning och genomförande av koncept, layouter, bilder, och film för både print och web i samtliga Julas kanaler. Du är en viktig medspelare i arbetet att utveckla och uppdaterar Julas kommunikationskoncept och grafiska profil.  Du ingår i ett team på Inhouse med projektledare, copywriter och art worker och rapporterar till Inhouse Manager.
 
Arbetsuppgifter
·      Utveckla och uppdatera Julas kommunikationskoncept
·      Utveckla och implementera Julas koncept i alla kanaler
·      Kontrollera att marknadsmaterial följer konceptet baserat på varumärkesmanual inom givna budgetramar
·      Skapa och producera kampanjmaterial inom givna områden
 
Din profil
Förutom relevant utbildning, har du minst 5 års arbetslivserfarenhet som AD på en byrå eller marknadsavdelning. Du har förmåga att kommunicera i bild och form, tänka konceptuellt och affärsmässigt och uppskattar att ha många projekt igång samtidigt. Du har mycket goda kunskaper i Photoshop, In Design, Illustrator HTML5.
Du är en kommersiell, kreativ och lösningsorientrad person med en flexibel inställning som är villig att ta ansvar och jobba prestigelöst för att vi ska nå våra gemensamma mål. Du är självgående samtidigt som du trivs med att arbeta i ett team. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad. Att du behärska svenska och engelska är en förutsättning

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara.

Så här Söker du
Om du känner att du passar för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format via länken nedan då vi håller intervjuer löpande och rekryteringen kan komma att avslutas i förtid. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Irene Kind, Inhouse Manager, irene.kind@jula.se. Sista ansökningsdagen är 18/12 - 2018.

Frågor om rekryteringen besvaras av Lars Eliason, 0708-38 78 43, lars.eliason@retailrecruitment.se

Lars Eliason

Rekryteringsansvarig

Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail/E-commerce/FMCG
Arbetsort Skövde
Kontaktperson Lars Eliason, Senior Recruiter, lars.eliason@retailrecruitment.se, +46 70-838 78 43
Villkor
Yrkestitel Art Director
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-13
Publiceringsdatum 2018-10-10

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!