TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Nu letar vi efter flitiga och serviceinriktade B-chaufförer, är det du?

Stockholm
Final application date 2019-09-20

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som chaufför åt vår kund i södra Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav att distribuera olika typer av gods runtom i Stockholm. Tjänsten är i första hand en behovsanställning.

Förutom att det självklart är meriterande om du har någon form av tidigare erfarenhet av chaufförsjobb tror vi också att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. I arbetet förekommer mycket kundkontakt och du kommer därmed agera ansiktet utåt för kund, vilket ställer krav på du har en god känsla för service och människor.

vi ser även att du..

.. Är flexibel i din yrkesroll
.. Har B-körkort och är trygg som chaufför.
.. Har en hög arbetsmoral och är plikttrogen

Urval sker löpande så tveka in på att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Sofia Rosqvist 072-989 35 04 eller sofia.rosqvist@topwork.se
Contact details
Employer TopWork AB
Workplace Stockholm
Terms
Job Title B-chaufför
Type of employment Extra / per hour
Length Permanent employment
Working hours Various
Wage conditions Fixed
Drivers licence Car
Application
Final application date 2019-09-20
Date of publication 2019-09-06

Know someone who is suitable for this job? Tell them!