TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Erfaren CE-Chaufför till Norrort sökes!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-03-29

TopWork arbetar med ett par olika åkerier som sysslar med allt ifrån fjärrtransport till distributionskörning osv. Detta innebär en kreativ arbetsmiljö där du ständigt kommer att möta nya utmaningar och bedriva självständigt arbete. För kunds räkning söker vi nu efter CE-chaufförer till Jönköping.

Dina arbetsuppgifter:
TopWork söker dig som kan leverera kvalité på ett professionellt sätt som våra kunder efterfrågar. Du ska vara driven och flexibel samt trygg och säker i din chaufförsroll. Att kunna arbeta individuellt är en viktig punkt men att vara samarbetsvillig och har lätt för att jobba i team är lika viktigt. Vi söker dig som är tillgänglig omgående.

Din profil:
- CE-körkort (tung lastbil med släp)
- Tidigare varit verksam inom betong eller schakt
- YKB (yrkeskompetensbevis)
- ADR är ett plus
- Ambitiös och en drivkraft att kunna prestera ditt yttersta.

Truckkort och tidigare erfarenhet av distributionskörning är meriterande!

Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Sofia Rosqvist på 072-9893504 eller sofia.rosqvist@topwork.se.
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Sofia Rosqvist, Säljare, sofia.rosqvist@topwork.se, 0729893504
Villkor
Yrkestitel Chaufför
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Tung lastbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-29
Publiceringsdatum 2019-03-15

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!