TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Bohag- och flyttbilsförare med C-kort sökes till transportföretag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-02-22

TopWork AB söker för kunds räkning flera flyttkarlar med tidigare erfarenhet inom flytt- och bohag. Kundföretaget är ett väletablerat företag som tillhandahåller flytttjänster gentemot privatpersoner samt företag. Du kommer verka i en kreativ arbetsmiljö där du ständigt kommer att möta nya utmaningar och bedriva självständigt arbete. 

Dina arbetsuppgifter:
TopWork söker dig som kan leverera kvalité på ett professionellt sätt som våra kunder efterfrågar. Du ska vara driven och flexibel samt trygg och säker i din chaufförsroll. Att kunna arbeta individuellt är en viktig punkt men att vara samarbetsvillig och har lätt för att jobba i team är lika viktigt. Vi söker dig som är tillgänglig omgående samt har en god fysisk förmåga. Arbetet innebär fysiska lyft samt en god förståelse över stockholmstrafiken.  

Din profil:
- C-kort
- YKB
- Yrkesmässig erfarenhet
- God fysik

Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Sofia Rosqvist på 072-9893504 eller sofia.rosqvist@topwork.se.
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Sofia Rosqvist, Säljare, sofia.rosqvist@topwork.se, 0729893504
Villkor
Yrkestitel Bohags- och flyttbilsförare
Anställningsform Visstid
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-22
Publiceringsdatum 2018-11-03

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!