TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Lagermedarbetare till ett nischat industriföretag sökes!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-22

TopWork AB söker för kunds räkning en självgående lagermedarbetare. Kundföretaget utför arbeten i stål, galv, rostfritt och aluminium. Företaget har har lång erfarenhet inom plåtbearbetning. Deras första stansmaskin köptes in på 1900-talet ,och sedan dess har det skett en konstant utveckling. .
Deras konkurenskraft är flexibilitet, kvalité och har korta ledtider. Företaget ombesörjer även de flesta typer av ytbehandling samt leverans till slutdestination. Vill du vara med på en expansiv resa i en familiär och prestigelös miljö är detta företaget rätt för dig. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Packning
Plockning
Ordermottagning
Returer 

 

Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, anpassningsbar och flexibel. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare, och har lätt att samarbeta med kollegor likaväl som du kan arbeta självständigt. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utveckling av arbetet. Vi ser också att du är en problemlösare som tycker om att ställas inför nya utmaningar.

Till detta uppdrag blir du anställd av TopWork och uthyrd till kund med en målsättning att bli anställd direkt hos kunden. TopWork har kollektivavtal och följer givetvis detta. Vi ser gärna att du skickar in ditt cv snarast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.

Välkommen att ansöka!
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Sofia Rosqvist, Säljare, sofia.rosqvist@topwork.se, 0729893504
Villkor
Yrkestitel Lagermedarbetare
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-22
Publiceringsdatum 2018-12-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!