TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Är du en teamspelare och vill jobba på ett lager? Ansök idag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Topwork söker för kunds räkning en driven, flexibel och anspassningsbar lagermedarbetare. 
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete och är en lagspelare som gillar att jobba tillsammans med andra männiksor. Du som person ska gilla högt tempo, varierande sysslor och att ständigt vara på tårna. 

Kundföretaget är en veriges störta grossister inom livsmedel. deras målssätting är att vara tillgängliga för alla.
Deras ordinare sortiment består av allt från skaldjur, fisk, kött, ost och korv. Sortimentet är under ständig utvcling pch följer mattrender runt om i landet. Företaget genomsyrar en hög servicekänsla, finess och kvalite. 
Företaget skapar tillsammans med deras kunder ett sortiment som möter framtiden och ser till att genom ansvar för miljö och säsong ger möjligheter för framtida generationer att åtnjuta samma breda mångfald av råvaror som vi gör idag. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Packning
- Plockning
- Packning
Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och anpassningsbar. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare, och har lätt att samarbeta med kollegor likaväl som du kan arbeta självständigt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och flexibel. 

Till detta uppdrag blir du anställd av TopWork under 6 månaders provanställning. Målsättningen är att du därefter blir fastanställd utav kundföretaget. Vi har kollektivavtal och följer givetvis detta. Vi ser gärna att du skickar in ditt cv snrast. Vi planerar att intervjua lämpliga kandidater löpande.

Välkommen att ansöka!
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Sofia Rosqvist, Säljare, sofia.rosqvist@topwork.se, 0729893504
Villkor
Yrkestitel Innesäljare
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Publiceringsdatum 2019-01-11

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!