www.novareprofessionals.se

Koncernredovisningsansvarig till framgångsrik koncern!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-12-23

Har du mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning? Är du på jakt efter en roll där du tar ett helhetsgrepp över koncernredovisningen för en växande koncern? Är du redo för din nästa utmaning? Vi söker nu en Koncernredovisningsansvarig till ett längre uppdrag med start efter årsskiftet!


Om rollen

I din roll som Koncernredovisningsansvarig kommer du ha ett helhetsansvar för att upprätta koncernredovisning och koncernbokslut för en välkänd koncern. I takt med att verksamheten växer kommer du även vara en grundpelare i att utveckla och effektivisera ekonomifunktionen. I dina arbetsuppgifter som Koncernredovisningsansvarig ingår:

·         Ansvar för koncernredovisning och koncernbokslut

·         Koncerninterna transaktioner och koncernrapportering

·         Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut med konsolidering för dotterbolagen

·         Stötta verksamheten i redovisningsfrågor

·         Bidra till utveckling och förbättring av rutiner och arbetssätt

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos vår kund.


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är trygg i frågor som rör koncernredovisning och konsolidering och är självgående i ditt arbete. Därtill har du stor erfarenhet av att utveckla och förbättra rutiner samt arbetssätt.

För att lyckas och trivas i rollen är du strukturerad, initiativtagande, engagerad och analytisk. Du trivs i samarbetet med andra men är även trygg i att ta ett helhetsansvar och arbeta självständigt.

 
ÖVRIG INFORMATION

Start: Q1 2019
Omfattning: Heltid, 12 månader
Placering: Stockholm


Urval till denna tjänst kommer att påbörjas löpande men processen kommer inte att tillsättas förens i December. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringansvarig joakim.groth@novare.se. Notera att vi utifrån GDPR endast tar emot ansökningar via annons.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Koncernredovisningsansvarig
Anställningsform Visstid
Varaktighet 1 år eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-12-23
Publiceringsdatum 2018-09-28

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!