Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.
Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.
Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa!

Personlig assistent till pojke utanför Malmö/Lund (Hjärup)

Lund
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Om dig

För vår kunds räkning söker vi en personlig assistent till en 10-årig pojke med autism som bor tillsammans med sina föräldrar i Hjärup som ligger mellan Malmö och Lund.

Du är lugn, har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan hantera stress men också att du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs. Du är duktig på att entusiasmera och tycker det är roligt med ett aktivt liv. Du är genuint intresserad av arbetet och söker ett långvarigt engagemang.
 
Du är empatisk och respekterar kundens integritet. 

Du jobbar främst dagtid/kväll på helger och lov men är flexibel och har förståelse för att personlig assistans utförs under dygnets alla timmar. 

Har du erfarenhet av personlig assistans och personer med autism är det bra men inte nödvändigt för att bli aktuell för tjänsten. Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att efterfrågas. Du talar och skriver flytande svenska.

Dina arbetsuppgifter

För yrket förekommande arbetsuppgifter. Detta kan vara allt från individanpassad omvårdnad såsom personlig hygien, kommunikation och tillsyn till att fungera som stöd i flera olika sammanhang. 

Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet. Du arbetar stödjande och motiverande. Vi vill att du är nyfiken och intresserad av uppdraget och bidrar aktivt till vår kunds utveckling och välbefinnande.

Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag.
Kontakt
Arbetsgivare Monument Assistans AB
Arbetsort Lund
Kontaktperson Erik Persson, erik@monumentassistans.se, 0707200967
Villkor
Yrkestitel Personlig Assistent
Anställningsform Visstid
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-02-15
Publiceringsdatum 2018-09-27

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!