Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge ökad tillgänglighet för Lidetas patienter.

Barnmorska till Mama Mia City

Stockholm
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Är du barnmorska med erfarenhet från mödravård? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?

Mama Mia City växer och vi behöver nu förstärka vårt mödravårdsteam med ytterligare en barnmorska. Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla vår fantastiska mottagning i City?

Dina arbetsuppgifter:
På Mama Mia kommer du att arbeta i vårt barnmorsketeam om 13 barnmorskor där du arbetar väldigt självständigt med mödravård. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema. Du ansvarar för ett antal gravida från inskrivning och genom hela graviditeten.

Din profil:
Vi söker dig som är barnmorska gärna med några års erfarenhet från mödravård. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom MVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Kunskap i systemet Take Care är starkt meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.

Anställning:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Mama Mia har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se.

Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Om mottagningen:
Mama Mia City är vår största mottagning. Mottagningen ligger i vackra lokaler på Karlavägen, centralt i Stockholm. Här erbjuder vi mödravård, barnhälsovård, gynekologi, ultraljud, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, barnläkare, psykologer, barnläkarmottagning och husläkarmottagning.  

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Kontakt
Arbetsgivare Mama Mia
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel Barnmorska
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Publiceringsdatum 2019-01-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!