Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Vi söker Dietist till Trelleborg!

Trelleborg
Sista ansökningsdag 2018-10-07

Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta på våra två fina vårdcentraler i Trelleborg. Drivs du av att öka patienters livskvalité och hälsa och vill ha varierande arbetsuppgifter som dietist? Då är detta rätt tjänst för dig!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna som dietist hos oss är mycket varierande och innefattar både individuella behandlingar av barn och vuxna samt gruppbehandlingar i samarbete med andra yrkeskategorier. Du kommer arbeta med bedömning, rådgivning och behandling.

 Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

·         Behandling och rådgivning av livsstilsrelaterade sjukdomar

·         Övervikt

·         Undernäring

·         Mag- tarmsjukdomar

·         Allergi/ intolerans

·         Diabetes

·         Hjärt- kärlsjukdomar

Tjänsten är belagd på våra två vårdcentraler i Trelleborg, Valens Läkargrupp och Kattens Läkargrupp. Det kommer finnas möjlighet att kunna göra en del av besöken via digital bildöverföring.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad dietist.  Nu när vi behöver utöka vårt team i södra Skåne söker vi dig som har kompetens och intresse för arbete i primärvården. Vi tror därför att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, och är bekväm med bredden och variationen som primärvården erbjuder.  För att vara framgångsrik i rollen är det även viktigt att vara självständig i patientarbetet. 

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. För rätt person finns det möjlighet att delta i vårt uppskattade ledarskapsprogram. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten 
Start under hösten 2018.
Tjänsten är på 40%.
Om du har en annan tjänst idag men vill öka din tjänstgöringsgrad som dietist så är du också välkommen att söka tjänsten.
Vi behandlar ansökningar löpande. 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Marie Stinnerbom på 0708-618527.

Om vårdcentralerna:
Valens Läkargrupp är en fullt utrustad vårdcentral i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. På vår mottagning arbetar ca 25 personer och består av distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Vi finns centralt i Trelleborg och vi har ca 8 000 listade patienter på Valen. Antalet listade ökar för varje månad. Läs vidare här: http://valenslakargrupp.com/

Kattens Läkargrupp är en väl bemannad vårdcentral, vilken likaså har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ca 25 personer och vi har allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BVC-sköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Vi har ca 8 300 listade patienter. Läs vidare här: http://kattenslakargrupp.se/


Vi ser varmt fram emot din ansökan!


Kontakt
Arbetsgivare Lideta Hälsovård
Arbetsort Trelleborg
Kontaktperson Emelie Hägerström, HR, emelie.hagerstrom@lideta.se, 0709-705185
Villkor
Yrkestitel Dietist
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-10-07
Annonsen publicerades 2018-09-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!