Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till kvinna i Luleå

Luleå
Final application date 2019-05-31

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker personliga assistenter till en kvinna i 30-års åldern som bor i Luleå . Tillträde 1 maj. Tjänsten ligger på ca 80 %:
Vi söker även timvikarie och sommarvikarie. 

Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med allt som kunden vill göra, men som funktionsnedsättningen sätter stopp för. Arbetet är förlagt dag och kväll, både vardagar och helger. Erfarenhet som personlig assistent eller liknande är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen, lugn, uppmärksam, flexibel och förstå rollen som personlig assistent. Ett krav är att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Pga allergi är du som söker rökfri och träffar inte heller frekvent pälsdjur.


Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-05-31  men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsterna tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Contact details
Employer Carelli Assistans AB
Workplace Luleå
Contact Sofie Jeansson, sofie.jeansson@carelli.se
Terms
Job Title Personlig assistent
Type of employment Permanent employment
Length Permanent employment
Working hours Part-time
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-05-31
Date of publication 2019-05-15

Know someone who is suitable for this job? Tell them!