Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till man i Bromma

Järfälla
Sista ansökningsdag 2018-09-30

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker 3 st personliga assistenter till en kille i 30-års åldern som bor i Bromma. Tillträde från oktober. Tjänstgöringsgraderna på de 3 tjänsterna varierar mellan deltid och heltid. Ange gärna ditt önskemål i ansökan!

Arbetet är förlagt dygnet runt med varierade pass dagtid, kväll, natt och helg. Kunden har vaken natt. Erfarenhet som personlig assistent är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och förstå rollen som personlig assistent.

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. Sjukvårdande insatser förekommer

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf 
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-09-30 men rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Järfälla
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-09-30
Annonsen publicerades 2018-07-09

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!