Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Arbetsledare /Personlig assistent till man i centrala Stockholm

Stockholm
Final application date 2019-06-05

Arbetsledare i grupp och vikarier sökes

Du som söker kommer att arbeta som personlig assistent/arbetsledare, som arbetesledare kommer du tex schemalägga, hjälpa till med bemanning vid korttidsfrånvaro samt underätta genomförandeplan mm.

Det är meriterande om du har erfarenhet av aiai. 

Vi söker även timvikarier och sommarvikarier så tveka inte med att skicka in din ansökan. 
 
Mannen är i 30 års ålder och bor i eget boende, där arbetet är förlagt dygnet runt med varierade pass dagtid, kväll, natt och helg. Kunden har vaken natt. Erfarenhet som personlig assistent är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och förstå rollen som personlig assistent. Det är ett stort plus om du kan engelska då endel av introduktionen kan ske på just engelska. 

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. Sjukvårdande insatser förekommer.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf 
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-06-05 men rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan
Contact details
Employer Carelli Assistans AB
Workplace Stockholm
Contact Sofie Jeansson, sofie.jeansson@carelli.se
Terms
Job Title Personlig assistent
Type of employment Extra / per hour
Length Permanent employment
Working hours Various
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-06-05
Date of publication 2019-05-23

Know someone who is suitable for this job? Tell them!