.

Färskvaruchef – ICA Skå, Ekerö

Ekerö
Sista ansökningsdag 2018-08-19

Vi som arbetar på ICA Skå på Ekerö är tydliga med vad vi vill, vi vill helt enkelt bli lite bättre varje dag, året runt. I vårt arbete med att utveckla vår butik ytterligare, strävar vi alltid efter att utveckla våra färskvaruavdelningar. Våra färskvaruavdelningar ska kunna tillhandahålla ett sortiment och en service som du bara hittar i de bästa butikerna.
 
Vi söker nu en Färskvaruchef som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår butik ytterligare. Vi söker en kandidat med en stor kunskap samt stort intresse rörande färskvaror, och med ett gediget engagemang för vårt fortsatta utvecklingsarbete. Nöjda kunder och försäljning står alltid i fokus hos oss. Du är resultatorienterad och har ett tydligt ledarskap. Du brinner för ditt yrke och trivs i en coachande, ledande och utmanande befattning. Vi vill även att du är prestigelös och att du har en administrativ ådra.
 
Du utvecklar medarbetare, kvalitetssäkrar driften och skapar hög måluppfyllelse. Du har god erfarenhet av operativt ledande roller inom dagligvaruhandeln, du drivs och trivs av att arbeta på en arbetsplats med höga ambitioner. Du kommer att ingå i butikens ledningsgrupp, och du har en viktig roll i vår fortsatta framgång.
 
För att söka tjänstengår du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.seoch laddar upp din ansökan. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post.

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Future Management, Rolf Lindgren, på telefon 070-513 66 94.
 
Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Future Management
Arbetsort Ekerö
Kontaktperson Alexander Lindgren, alexander.lindgren@futuremanagement.se, 0727407998
Villkor
Yrkestitel Färskvaruchef
Anställningsform Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-08-19
Annonsen publicerades 2018-06-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!