Granngården är en riksomfattande butikskedja med 108 butiker runt om i Sverige som är det naturliga valet för alla som älskar djur och att odla. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel. Vårt servicekontor är placerat i Malmö. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av. Vårt produktval görs utifrån den här kunskapen och våra kunniga och ständigt uppdaterade butiksmedarbetare hjälper dig att välja rätt. Vi vill vara en inspirationskälla för alla som vill leva lite närmare sitt ursprung. Granngården har cirka 550 anställda med en omsättning på ca 1,7 miljarder kronor per år.

Granngården Uppsala söker personal till Grannhjälpen

Uppsala
Sista ansökningsdag 2018-06-24

Granngården satsar framåt och kommer nu även att erbjuda maskinservice och installation till våra kunder. 

För dig som älskar kundservice och ser utmaningen i att på alla vis bidra till nöjdare kunder är detta en ypperlig chans till ett kvalitativt och utvecklande sommarjobb.

Arbetsuppgifter:
Serviceteknikern ansvarar för installation av robotgräsklippare hemma hos kunder som köpt installation i samband med köp av robotklippare. Du kommer installera produkten, fräsa och lägga ut slingor med hjälp av en jordfräs. Tjänsten innebär en stor del resor och vi kommer att tillhandhålla en servicebil till varje tekniker och ort.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av sälj/service, gillar mötet med kund och att ge bra service. Du behöver inte ha någon formell teknisk utbildning mer än att du gillar teknik. Arbetet sker utomhus, det kan stundtals vara fysiskt. Tjänsten innebär resor varje dag inom ett givet geografiskt område och vi kommer att tillhandhålla en servicebil till varje tekniker och ort.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid till och med 2018-08-31 med ev. möjlighet till förlängning
Arbetstider: 07:00 - 16:30

Placeringsort: Uppsala med omnejd
Som Servicetekniker utgår du ifrån hemmet och har en Grannhjälpen bil att tillgå.

I samband med denna rekrytering samarbetar Granngården med Retail Recruitment.
Ansvarig rekrytare är Daniel Gustafsson.

Tjänsten skall tillsättas omgående och vi kallar fortlöpande till intervju så vänta inte med din ansökan.
Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundtjänst
Arbetsort Uppsala
Kontaktperson Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, daniel.gustafsson@retailrecruitment.se, 0739177959
Villkor
Yrkestitel Servicetekniker
Anställningsform Visstid
Varaktighet Sommarjobb
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-06-24
Annonsen publicerades 2018-06-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!