www.novareprofessionals.se

Rekryterare till globalt företag i Södertälje!

Södertälje
Sista ansökningsdag 2018-07-01

Har du ett stort intresse för rekrytering? Är du redo för att självständigt hantera hela rekryteringsprocesser internt på en HR-avdelning? Vill du få erfarenhet från ett stort internationellt bolag? Vi söker nu en Rekryterare till ett globalt företag i Södertälje! Sök redan idag!


OM TJÄNSTEN

I rollen som Rekryterare kommer du att självständigt driva hela rekryteringsprocesser inom IT; från kravprofilering till avtalsframtagning. Du har ansvar för egna specialistområden och med din expertkompetens kommer du att fungera som ett ovärderligt chefstöd genom hela rekryteringsprocessen. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

· Sammanställa kravprofiler och utifrån dessa skapa annonser
· Ta fram relevant rekryteringsprocess och fastställa tidsplan
· Arbeta med search av kandidater
· Screena och hantera ansökningar
· Genomföra intervjuer
· Motivera val av kandidater till rekryterande chef
· Hantera referenstagning
· Delta i rekryteringsevent, både förberedelser samt genomförande
· Jobba aktivt med sociala medier

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos vår kund i Södertälje. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå under ett års tid, därefter finns möjlighet till direktanställning hos kund förutsatt att alla parter är nöjda.


VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som rekryterare samt eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande förvärvad erfarenhet. Därtill har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska. Det är meriterande med erfarenhet från rekrytering inom IT-branschen.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en engagerad och motiverad person med stort intresse för rekrytering. Som person är du socialt smidig, initiativtagande, strukturerad och har lätt för att planera samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.


ÖVRIG INFORMATION

Start: juni 2018 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 1 år med möjlighet till förlängning.
Placering: Södertälje.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Novare Professionals och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går direkt till Novare Professionals.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, notera att vi ej tar emot ansökningar via mail utifrån GDPR. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Södertälje
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Rekryterare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-07-01
Annonsen publicerades 2018-06-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!