Bergendahls Food är ett detaljhandelsföretag inom dagligvarubranschen. Företaget har 4000 anställda och omsätter i år 11 mrd. Utöver drift av de egna koncepten City Gross, EKO och Hyllinge Cash levererar företaget dagligvaror till fristående butiker inom bl a Matöppet och Den svenska matrebellen. Bergendahls Food ingår i Bergendahls, bildat 1922 och helägt av grundarfamiljen i tredje och fjärde generationen.

Bergendahls Food söker KC Junior - Ur Havet och Manuell Deli & Fisk

Hässleholm
Sista ansökningsdag 2018-07-01

Inom Kategori & Inköp finns avdelningen Färskvaror som omfattar produktområdena Frukt, Grönt & Blommor, Kött & Chark, Ost & Mejeri, Djupfryst, Färsk & Förädlad fisk, Marina produkter samt Kex, Kakor, Bröd & Bageri.

Vi söker vi nu en Kategorichef Junior till kategori Ur Havet och Manuell Deli & Fisk

Dina arbetsuppgifter 
Ansvar för leverantörsval och leverantörsavtal, sortimentsuppbyggnad och prissättning, samt kampanjplanering.

Som KC Junior är du en nyckelperson med ansvar för sortimentet ända ut i butik, vilket kräver stor kunskap och känsla för konsumentprodukter. I arbetet ingår löpande kontakter med etablerade svenska leverantörer såväl som internationella och dessutom lägger vi stor vikt vid löpande kontakter med våra butiker. Tjänsten är placerad i Hässleholm men resor ingår som en del av arbetet. Du rapporterar till affärsområdeschefen för Färskvaror.

KC Fisk & Deli  samt Ur Havet är övergripande ansvarig, men över tid skall denna befattning kunna axla ansvaret vid semestrar och annan frånvaro. Rollen skall även kunna stödja övriga kategorichefer i deras dagliga arbete samt agera stf vid längre vakanser samt vid övriga behov av stöttning.

Din bakgrund 
Erfarenhet från detaljhandeln - vår verksamhet kännetecknas av snabbhet och nytänkande, varför vi helst ser att du har erfarenhet av liknande tjänst inom dagligvaruhandel. Kunskap av produktområdet och erfarenhet av butiksarbete med dagligvaror i denna kategori ser vi som meriterande. Tjänsten kräver att du är en erfaren och strukturerad förhandlare, med erfarenhet av att hantera leverantörer på ett etiskt korrekt sätt. Du har god IT-vana och en relevant eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande, gärna kompletterad med specifik branschutbildning. 

Din person
Som person är du social, kreativ och tycker det är lika stimulerande att jobba i team som individuellt i en dynamisk miljö präglad av utveckling, förändring och högt tempo. Du har lätt för att skapa struktur samtidigt som du besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är en god kommunikatör med goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet. 

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet 

Bergendahls Food ser stor affärsmöjlighet i att spegla våra kunder och samhället i stort, varför vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Din ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 1 juli 2018.
Har du frågor, vänligen kontakta Michael Riedel, Affärsområdeschef Färskvaror på mail michael.riedel@bergendahls.se eller tfn 0451-48234.

Facklig företrädare, Unionen, Jörgen Troedsborg, jorgen.troedsborg@bergendahls.se 

I samband med denna rekrytering samarbetar Bergendahls med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Lars Eliason  -0708-38 78 43, lars.eliason@retailrecruitment.se

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via knappen nedan, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Retail Recruitment - Executive rekrytering Retail&FMCG
Arbetsort Hässleholm
Kontaktperson Lars Eliason, Senior Recruiter, lars.eliason@retailrecruitment.se, +46 70-838 78 43
Villkor
Yrkestitel Junior KC - Fisk/Deli
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-07-01
Annonsen publicerades 2018-06-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!