Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

BVC-sköterska till Mama Mia Solna

Solna
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Är du barnsjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet från och framför allt stor vilja att arbeta inom BVC? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? 

Nu söker vi en BVC-sköterska till Mama Mia Solna i Solna Business Park för tillsvidareanställning. 

Dina arbetsuppgifter:
På Mama Mia Solna BVC kommer du att arbeta i ett fantastiskt team av fem engagerade och kompetenta BVC-sköterskor. I rollen som BVC-sköterska arbetar du väldigt självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC inkl kontroller, vaccinationer, hembesök mm. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema. 

Din profil:
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska med stor vilja att arbeta inom BVC. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Aktuella profiler skulle kunna vara skolsköterska, barnsjuksköterska från neonatal eller liknande. Erfarenhet från sjuksköterskearbete med barn är ett krav.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 80-100%. 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se


Om Mama Mia Solna:
Mama Mia Solna ligger i fräscha lokaler i Solna Business Park. Här erbjuder vi mödravård, BVC, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning samt vårdcentralen To Care som ligger i samma lokaler.

Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
Kontakt
Arbetsgivare Mama Mia
Arbetsort Solna
Kontaktperson Kamilla Hagel, kamilla.hagel@mamamia.se
Villkor
Yrkestitel BVC-sköterska
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-11-30
Publiceringsdatum 2018-11-07

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!