Rejlers är en av de största och snabbast växande teknikkonsulterna i Norden. Som medarbetare hos oss är du en viktig del som utvecklar oss och våra kunder.

Vi har en lång tradition av att låta personliga initiativ vara en drivkraft för att utveckla både Rejlers och våra medarbetare i sina yrkesroller. Det är en av flera saker som bidrar till att vi rankas som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi har stort fokus på att bevara, men också utveckla, vår företagskultur som grundar sig på våra värderingar; empowered, passionate och healthy. Vi arbetar ständigt med att stärka grunden för kulturen. Det sker bland annat genom en gemensam grundsyn för ledarfrågor och genom att ha regelverk och riktlinjer som stödjer vår kultur och så långt som möjligt ger utrymme för flexibilitet.

Med en stark huvudägare i familjen Rejler, som grundande företaget för 75 år sedan, och en företagskultur med värderingar som inte bara är tomma ord kommer vi fortsätta att utvecklas. Välkommen till Rejlers!

Talent Acquisition Consultant till Rejlers!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-06-10

Novare Professionals söker nu två Talent Acqusition Consultants till Rejlers huvudkontor i Stockholm. Som Talent Acqusition Consultant kommer din absolut viktigaste uppgift att vara att hitta framtida talanger till de fem divisioner som tillsammans bildar Rejlers. Du kommer att ha en central roll i allt ifrån att driva digitala kanaler, planera och delta i varumärkesbyggande aktiviteter, proaktivt träffa relevanta kandidater och stötta cheferna i rekryteringsprocesserna. Du kommer att arbeta brett med employer branding och kompetensutveckling och tillsammans med din kollega kommer du att driva varumärket och framförallt kandidatförsörjningen framåt.

I rollen kommer du att vara en del av ett internationellt bolag med fokus på kompetensbaserad rekrytering och relationsbyggande processer med en extraordinär kandidatupplevelse. Vi tror därför att du är en person som är intresserad av att driva ett brett och relationsinriktat varumärkesarbete och kompetensbaserade rekryteringsprocesser.

 
I rollen kommer du bland annat att:

-          Proaktivt söka talanger som matchar företagets framtida behov
-          Aktivt ta kontakt med intressanta profiler och konsulter i branschen
-          Driva rekryteringsprocesser och stötta chefer i rekryteringsarbetet
-          Kartlägga och planera in värdeskapande Nätverksaktiviteter som du ser som aktuella
-          Hantera digitala kanaler och karriärssidor

För att lyckas krävs det att du är påhittig, envis och vågar prova nya vägar. Här kommer du att få ta mycket eget ansvar och vara med och påverka utvecklingen av verksamheten.

Tjänsten är en del av Novare Professionals konsultuthyrning och du kommer därför att inleda uppdraget som konsult via Novare Professionals. Rekryteringsprocessen hanteras i helhet av Novare Professionals och det är Rejlers önskemål att alla frågor kring tjänsten och processen mailas direkt till Novare.

 

Vem är du?

Framförallt söker vi dig som har ett brinnande intresse för rekrytering, kandidatbearbetning och att skapa de optimala matchningarna för varje divisions framtida behov. Vi tror att du har en tidigare erfarenhet av rekrytering och Talent Acqusition och förslagsvis en utbildning inom personal-, beteendevetenskap eller något annat relevant för uppdraget.

Vi erbjuder en plats i ett nybildat och framåtlutat team där du har stora möjligheter till att påverka och skapa din egen framgång. Du kommer till stor del tillsammans med det växande teamet att kunna påverka både tillvägagångssätt och resultat genom att prova dina tankar och idéer utifrån erfarenhet och omvärldsbevakning. Genom denna roll får du möjlighet att knyta många värdefulla kontakter, uppleva olika typer av tjänster/branscher och skapa dig en breddad erfarenhet inom internt rekryteringsarbete.
 

Krav

Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Tidigare erfarenhet av HR, rekrytering, bemanning, marknadsföring och/eller employer branding
Intresse för rekrytering
Flytande i svenska och engelska


Meriterande

Flytande i ett tredje språk
Tidigare erfarenhet av att ansvara för digitala kanaler


Övrig information
Start: Maj/juni 2018, eller snarast möjligt.
Uppdragslängd: Snarast till December 2018, med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid, kontorstider
Placering: Stockholm
Övrigt: Vi kommer att erbjuda möjlighet till semester första sommaren, om så önskas.


Stämmer detta in på dig? Tveka då inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Anna Liljegren på Anna.Liljegren@novare.se. Notera att vi endast tar emot CVn via annonsen utifrån GDPR.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se
Villkor
Yrkestitel Talent Acquisition Consultant
Anställningsform Visstid
Varaktighet 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-06-10
Annonsen publicerades 2018-05-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!