Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Kock Restaurang Energikällan

Norrköping
Sista ansökningsdag 2018-06-29

Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:

Öppenhet, tillit och integritet

Passion för kvalitet

Framgång genom lagarbete

Ansvar

Vi kan

Nu söker vi en kock till Energikällan till vår verksamhet vid Siemens i Finspång. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Arbetstiderna är vardagar 7.00-16.00, vissa kvällar/helger kan förekomma. Vi serverar dagligen lunch och affärslunch till ca 500 ätande samt arrangerar konferenser, banketter och företagsfester för upp till 1000 personer. Du kommer att vara en del av ett härligt team med 17 kollegor.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tjänst som kock där du kommer att jobba i en restaurangmiljö där serviceanda och lagarbete står i fokus. Du kommer att förbereda och tillaga smakfulla och näringsriktiga måltider. I tjänsten ingår även att hålla ordning i förråd, beställa produkter/varor till köket vid behov, ta emot varor, kunna redogöra för ingredienser i maträtter samt ha god kännedom om allergener

Vem söker vi?

Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang, med kockinriktning eller motsvarande. Yrkes erfarenhet är meriterande.
Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta.
Du kan ta egna initiativ, lyssna till kundens behov samt ser och känner ansvar för helheten
Du talar och skriver svenska obehindrat

Varmt välkommen med din ansökan!
Kontakt
Arbetsgivare Arbetsförmedlingen Södra Mälardalen Östergötland
Arbetsort Norrköping
Kontaktperson Peter Billeqvist, Arbetsförmedlare, peter.billeqvist@arbetsformedlingen.se, 010-4864149
Jan Hagman, jan.hagman@arbetsformedlingen.se, 010-4863784
Villkor
Yrkestitel Kock
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-06-29
Annonsen publicerades 2018-05-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!