Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete.
Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Vi uppskattar nyfikna och engagerade medarbetare.
Vi erbjuder dig goda lönevillkor, ett nära ledarskap och friskvårdsersättning. Vi ger dig en arbetsmiljö där det är högt i tak och där du har goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi tar gärna fram individuella fortbildningslösningar beroende på i vilken typ av uppdrag du arbetar i. Hos oss får du möjligheten att växa!

Team av personliga assistenter till kvinna i Falkenberg

Falkenberg
Sista ansökningsdag 2018-06-30

Om dig

Vi söker en kvinna som är lyhörd för vår kunds behov och önskemål och som vill vara en del av ett nytt team som vi bygger upp.

Självklart är det viktigt att du klickar med kunden som du ska jobba hos och att du är lyhörd för kundens behov och önskemål. Du ska vara empatisk och respektera kundens integritet. Det är också viktigt att du ser vinsterna i at arbeta som ett team och att du är beredd att ställa upp för dina arbetskamrater.

Du har nära till skratt och är beredd att ta egna beslut. Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du kan hantera stress men också att du har förmågan att ta ett steg tillbaka när det behövs.

Du kan jobba dag som natt och helger. Personlig assistans utförs under dygnets alla timmar.

Har du erfarenhet av personlig assistans eller har undersköterskeutbildning är det bra men inte nödvändigt för att bli aktuell för tjänsten.

Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att efterfrågas.

Du har B-körkort.


Dina arbetsuppgifter


För yrket förekommande uppgifter.

Det kan vara allt från individanpassad omvårdnad och hushållssysslor till att tydliggöra och tolka omgivningen.

Assistansen bedrivs främst i kundens hem men innebär också att följa med på aktiviteter utanför hemmet.

Du arbetar stödjande och motiverande. Utbildning får du på plats och via Monument Assistans.

Vi tillämpar löpande rekrytering. Ange i ansökan om du är intresserad av en arbetsledande position i gruppen. Vi söker personal både på heltid och deltid.
Kontakt
Arbetsgivare Monument Assistans AB
Arbetsort Falkenberg
Kontaktperson Erik Persson, VD, erik@monumentassistans.se, 0707-200967
Ola Ingvaldson, Verksamhetschef, ola@monumentassistans.se, 0708-300124
Villkor
Yrkestitel Personlig Assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-06-30
Annonsen publicerades 2018-05-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!