Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Personlig assistent till man i Västerås

Enköping
Sista ansökningsdag 2018-05-31

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker 3 st personliga assistenter till en man i 40-års åldern som bor Västerås . Tillträde redan under Juni månad. Vi söker en vikarie och två assistenter som kan jobba 70% dagtid samt vid behov. Tjänstegöringsgrad efter önskemål.

Arbetet är förlagt dygnsvis ex 8-8. Erfarenhet som personlig assistent eller tidigare arbete med autism och neuropsykiatrisk funktionsvariation (utvecklingsstörning) är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och gärna tycka om att laga mat (inget krav dock).

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. 

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2018-05-31 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsterna tillsätts senast sista Maj 2018. Välkommen med din ansökan
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Enköping
Kontaktperson Angelica Ekblom, angelica.ekblom@carelli.se
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-05-31
Annonsen publicerades 2018-05-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!