Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Assistenter till man i Västerås. Vaken natt och heltid

Västerås
Sista ansökningsdag 2019-01-16

PERSONLIG ASSISTENT
Vi söker personliga assistenter till en man i 48-års åldern som bor Västerås. Tillträde så snart som möjligt. Vi söker en assistent på 90% och en på 100% samt timvikarier.

90% tjänsten är fördelat mellan 08-17 på vardagarna samt på helgerna. 100% tjänsten är mixad dag och vaken natt. Ange gärna i ansökan vilken tjänst du helst är intresserad av. Erfarenhet som personlig assistent eller tidigare arbete med autism och neuropsykiatrisk funktionsvariation (utvecklingsstörning) är meriterande, men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter. För att passa för tjänsten bör du vara lyhörd, öppen och social, uppmärksam, flexibel, tycka om att vistas utomhus och gärna tycka om att laga mat (inget krav dock).

Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. 

Som arbetsgivare kan vi erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön.
- Friskvårdsbidrag.
- Möjligheter till vidareutbildningar
- Ett stort stöd i ditt arbete som personlig assistent.

Vi har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2019-01-16 men rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Kontakt
Arbetsgivare Carelli Assistans AB
Arbetsort Västerås
Villkor
Yrkestitel Personlig assistent
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-01-16
Publiceringsdatum 2019-01-02

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!