TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Affärschef Science Park

Växjö
Sista ansökningsdag 2018-06-01

Videum Science Park står inför en spännande framtid då vi är i slutfasen med arbetet av vår sammanbyggnation och expansion av Videum Science Park på Framtidsvägen i Växjö. Vi söker nu dig som vill utveckla Växjös innovationssystem kopplat till Linnéuniversitetet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med innovationssystemet i sin helhet, men även att arbeta med lokala, regionala och nationella partners för att förverkliga denna kontext. Tillväxtbolag som vill och kan växa står i Videums fokus.

I Videum Science Parks kunskapsportfölj finns både aktiviteter som karaktäriseras av öppen innovation såsom Videum Nutcracker, men även aktiviteter med akademisk prägel i form av Videum Forskarlunch som vi arrangerar tillsammans med Linnéuniversitetet. Vår testbädd, Videum VR, är en öppen simulator för virtual reality som vi tror kan utvecklas än mer och attrahera både företag, organisationer, skolor och andra intressenter i en eskalerande omfattning.

Videum AB är en aktiv delägare i inkubatorn Företagsfabriken AB. Tillsammans med Linnéuniversitetet och Region Kronoberg ser vi rollen som affärschef science park som central i arbetet med att binda samman det innovativa systemet runt Linnéuniversitetet i Linnéregionen. Vi arbetar dessutom allt mer med våra kollegor i science parks i sydost för att utveckla innovationssystemet framöver.

Vår bolagsordning och vår nyligen antagna treåriga affärsplan är strategiskt centrala dokument som styr befattningens uppdrag. Vi är övertygade om att du har god erfarenhet avaffärsutveckling, projektarbete och utveckling av nya projekt med flera parter, goda ekonomiska kunskaper, gärna bekräftade genom erlagd akademisk examen, och arbetsmässig erfarenhet med den akademiska världen. Du kommer att tillhöra bolagets ledningsgrupp och centralt är därför att du värdesätter egenskaper såsom förtroendeskapande, beslutskraft, analytisk, flexibilitet och förmåga att omvandla visioner till konkreta resultat. Du kommer att ha eget budgetansvar och tydliga mål att styra mot. Viss personal kommer att finnas till ditt förfogande och vi tror att både du och medarbetarna kan utvecklas i takt med tiden.

Då vår värld är flerspråkig är vi övertygade om att du klarar av att tala med akademin, näringslivet och det offentliga samhället parallellt. För rätt person erbjuder vi ett självständigt och utvecklande arbete i en miljö som präglas av både självständighet och möjligheten till att lyfta Växjö som tillväxtregion.

Videum är en del av Växjö kommun. Bolagets ambition är att din avdelning ska utvecklas med tiden och i takt med att relevanta projekt initieras ser vi science park utvecklas. Tillsammans gör vi både Växjö och Videum starkare över tid!

Låter det intressant? Lämna in din ansökan på www.topwork.se eller kontakta Peter Hogla (TopWork) 0760-96 95 93 om du har frågor. Då vi gör urval löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.
Kontakt
Arbetsgivare TopWork AB
Arbetsort Växjö
Kontaktperson Peter Hogla, VD, peter.hogla@topwork.se, 0760-969593
Villkor
Yrkestitel Affärschef
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-06-01
Annonsen publicerades 2018-05-18

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!