FastPartner är ett svenskt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna, kommersiella fastigheter. FastPartner har genom åren etablerat en snabbfotad organisation med korta beslutsvägar. Rätt kompetens är av största betydelse för en fortsatt framgångsrik utveckling av verksamhet och fastigheter. Läs mer om FastPartner AB via www.fastpartner.se

HR-generalist sökes till FastPartner AB

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-05-21

Har du erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, rekrytering och personalfrågor? Skulle du vilja ta nästa steg och utmana dig själv i rollen som HR Business Partner hos ett stabilt företag med goda framtidsutsikter och stora möjligheter till att utvecklas? Då är rollen som HR Business partner hos FastPartner AB något för dig!


Om tjänsten

Som HR business partner hos Fastpartner kommer du att arbeta med det övergripande ansvaret för personalfrågor och bemanning av tjänster. Du kommer att arbeta både med rekrytering, arbetsrättslig rådgivning löpande chefsstöd, rutiner och arbetsmiljöfrågor.

Som ett led i rekryteringsarbetet kommer du även att ansvara för Employer branding och det löpande varumärkesarbetet i from av marknadsföringsaktiviteter, kommunikation och digitala kanaler. Som stöd för några av de digitala insatserna på Linkedin finns en interimskonsult, men du kommer att ha det övergripande ansvaret. 

Som HRBP i det familjeägda bolaget kommer du även att arbeta med intern- och extern kommunikation. Du kommer även att ansvara för teambuildande aktiviteter såsom företagsevent och personalaktiviteter. Rollen kommer således att innefatta både generellt HR-arbete, kommunikation och övergripande Employer Branding-aktiviteter.

I rollen som HR Business Partner kommer du att ansvara för:

•                          Arbetsrättsliga frågor
•                          Rekrytering (hela processen)
•                          Employer branding
•                          Corporate branding
•                          Bygga kandidatbank
•                          Talent management
•                          Uppdatera okumentportfölj 

Rollen är en direktrekrytering till FastPartner AB men processen i sin helhet hanteras av Novare Professionals. Det är FastPartner ABs önskan att samtliga kontakter angående processen tas direkt med Novare Professionals. Kontaktuppgifterna hittar du nedan.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av generellt HR-arbete och goda kunskaper i arbetsrätt. Har du tidigare arbetat med rekrytering och Employer Branding så kommer du att känna igen dig i stora delar av rollen. Kanske har du tidigare arbetat som konsultchef eller i en annan roll där du stött på en stor blandning av arbetsuppgifter och frågor. Har du en eftergymnasial utbildning innehållande arbetsrätt så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen och göra ett bra arbete.

Eftersom att intern och extern kommunikation kommer att vara en del i rollen så ser vi det som avgörande att du är duktig på skriven kommunikation. Kanske trivs du bra med att kommunicera genom digitala kanaler eller skriva artiklar och informativa texter.

Meriterande erfarenhet

Erfarenhet inom kommunikation
Utbildning inom sociala medier/digitala kanaler

Som person söker vi dig som är trygg i din kompetens och vill växa tillsammans med Fastpartner AB. Vi ser dig som en person med flexibel inställning, social smidighet, lösningsorientering och en professionell framtoning.

Övrig information

Start: Maj/Juni 2018, flexibelt utifrån din tillgänglighet.
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Uppdragslängd: tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning.

 
Låter det här intressant? Ansök då gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten? Vänligen kontakta rekryteringsansvarig Anna Liljegren via mail till Anna.Liljegren@novare.se. Notera att vi endast tar emot ansökningar via annons.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel HR Business Partner
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-05-21
Annonsen publicerades 2018-04-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!