www.novareprofessionals.se

Projektledare till spännande uppdrag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-04-22

Vill du leda och driva ett spännande samhällsprojekt? Har du tidigare arbetat som Projektledare inom offentlig förvaltning och är en fena på ekonomi? Är du initiativtagande, lösningsorienterad och har förmågan att leda dig själv såväl som andra? Då är det kanske dig vi söker som Projektledare!


Uppdraget ingår som en del av Novare Professionals konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos Novare Professionals och arbeta på uppdrag hos kunden.


Om uppdraget

Regeringen har beslutat att avsätta pengar för att göra det enklare för skolungdomar att nyttja ett specifikt samhällsystem. I rollen som Projektledare kommer du att leda, hålla samman och driva uppdraget framåt. I rollen kommer du:

·         Att leda framtagande av rätt slutprodukt

·         Att etablera rätt distributionskanaler

·         Att kommunicera med berörda kommuner om hur vi ska nå de som är berättigade

·         Att följa upp distributionen

·         Att följa upp användningen av slutprodukten

·         Att ansöka om bidrag samt att säkra riktiga underlag för sådan ansökan

·         Att utvärdera genomförandet


Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat som projekt- eller uppdragsledare och har erfarenhet av att arbeta inom en offentlig förvaltning. Dessutom har du god förståelse för ekonomi och redovisning.

För att lyckas och trivas i rollen är du initiativtagande, handlingskraftig och lösningsinriktad. Därtill är du systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att skapa förutsättningar för effektivitet. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga och bjuder in till dialog och samverkan. Samtidigt som du är självgående i ditt arbete är du även duktig på att samarbeta, skapa team, upprätta och bevara relationer. Därtill har du en starkt strategisk ådra och har förmågan att planera och tänka långsiktigt.


Övrigt

Period: april/maj 2018 till 30 september 2018
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid

Är det här rätt utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig till att ansöka så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Har du specifika frågor angående tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Joakim Groth via joakim.groth@novare.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail på grund av GDPR.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Joakim Groth, Rekryterare, Joakim.groth@novare.se
Villkor
Yrkestitel Projektledare
Anställningsform Viss tid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-22
Annonsen publicerades 2018-04-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!