Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett världsrykte för våra banbrytande produkter och exceptionella service.

Med över 25 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.
Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015 och 2016 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Hilti Umeå söker Butikssäljare på heltid mån-fre

Umeå
Sista ansökningsdag 2018-05-06

Vad söker vi?

Rollen är ett korttidsuppdrag under ca 3 månader, där du är anställd av Retail Staffing och arbetar som uthyrd till Hilti. Du arbetar heltid måndag till fredag då butiken är stängd på helgerna. Uppdraget pågår ca. 21/5 - 10/8. För rätt person kan det leda till en fortsättning inom Hilti. 

Vi söker nu en butikssäljare som vill vara med och fortsätta att skapa en attraktiv och framgångsrik butik i Umeå. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som butikssäljare på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 27 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

* Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som med högt engagemang och proaktivitet vill arbeta med teknisk försäljning mot företagskunder.
* Vi kommer att ge dig stort eget ansvar för att driva och utveckla din butik och kundsamarbetet med företagskunder i butikens upptagningsområde.
* Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Det är en praktisk och självständig roll där du demonstrerar och säljer Hiltis produkter och tjänster.
* Du arbetar mot tydliga mål tillsammans med engagerade kollegor i teamet.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll som exempelvis introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur, samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du får möjligheten att arbeta i en proffsbutik under dagtid på vardagar. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra bästa butikssäljare började hos oss utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Mångfald är viktigt för oss, då våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Vi ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Vi söker dig!

* Meriterande om du har erfarenhet av försäljning och gärna även inom byggbranschen.
* Har ett intresse för tekniska produkter, försäljning och att skapa långsiktiga affärsrelationer.
* Har hög social förmåga samt är ansvarsfull, serviceinriktad och ordningsam.
* Har ett högt driv och finner motivation i utmaningar.
* Är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.

Tjänsten skall tillsättas v. 21 och vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare.
Kontakt
Arbetsgivare Retail staffing - Bemanning/Rekrytering butik&e-handel
Arbetsort Umeå
Kontaktperson Ulrika Mikkelsen, VD/Retail Staffing Manager, ulrika.mikkelsen@retailstaffing.se, 0767-774138
Villkor
Yrkestitel Butikssäljare
Anställningsform Viss tid
Varaktighet 11 dagar - 3 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-05-06
Annonsen publicerades 2018-04-16

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!